Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

RECEPTIONSMENU

Madkonceptets receptionsmenu er helt enkle specialiteter, lige til at spise uden kniv og gaffel… Velegnet som fingerfood

Madkonceptet hjælper gerne med den helt rigtige sammensætning til din festlige begivenhed.

6 slags    120 kr. pr. pers.

9 slags    158 kr. pr. pers.

12 slags  198 kr. pr. pers.

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

(Min. bestiling 30 kuverter)

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til nedenståenede formular.

f87929640f900

Receptionsmenu

 Ristet toast med med serranoskinke og mangopickles.
 Tærte med pære og gedeost.
 Pumpernikkel med hjemmegraved laks og dildskum
 Butterdejs pizza med tomat, basilikum og parmesan.
 Toast med aubergine, parmaskinke og manchego.
 Bagte butterdejs snegle med tapanade og timian.
 Nigiri med laks.
 Maki med advocado og cream cheese.
 Sticks med dadler og bacon
 Sticks med med spicy kylling satay.
 Jomfruhummerterrin med vanilie bagte pære og frisk mynte.
 Bresaola med basilikum og grillet artiskok
 Råmarineret kammermusling på rugknækbrød med aioli
 Ristet maltbrød med rørt kalvetatar med kapers
 Ristet rugbrød med parmesan panna cotta, jomfruhummer og persille pesto
 Kokosrejer med mangochutney & frisk mynte
 Kæmperejer med Caesar/wasabicreme.