Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

RECEPTIONSMENU

Madkonceptets receptionsmenu er helt enkle specialiteter, lige til at spise uden kniv og gaffel… Velegnet som fingerfood

Madkonceptet hjælper gerne med den helt rigtige sammensætning til din festlige begivenhed.

6 slags    120 kr. pr. pers.

9 slags    158 kr. pr. pers.

12 slags  198 kr. pr. pers.

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

(Min. bestiling 30 kuverter)

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til nedenståenede formular.

f87929640f900

Receptionsmenu

 Ristet toast med med serranoskinke og mangopickles.
 Tærte med pære og gedeost.
 Pumpernikkel med hjemmegraved laks og dildskum
 Butterdejs pizza med tomat, basilikum og parmesan.
 Toast med aubergine, parmaskinke og manchego.
 Bagte butterdejs snegle med tapanade og timian.
 Nigiri med laks.
 Maki med advocado og cream cheese.
 Sticks med dadler og bacon
 Sticks med med spicy kylling satay.
 Jomfruhummerterrin med vanilie bagte pære og frisk mynte.
 Bresaola med basilikum og grillet artiskok
 Råmarineret kammermusling på rugknækbrød med aioli
 Ristet maltbrød med rørt kalvetatar med kapers
 Ristet rugbrød med parmesan panna cotta, jomfruhummer og persille pesto
 Kokosrejer med mangochutney & frisk mynte
 Kæmperejer med Caesar/wasabicreme.
 Tærte med mousse af af selleri og mascarpone tilsmagt med sorte trøfler
 Bruschetta med syltet tomater og basilikum
 Tun pastrami rullet i ristede nødder på stegt selleri
 Sticks med friske figner og Parma skinke
 Små bagte tærter med Comte
 Indbagte artiskokker med karamelliseret hvidløg
 Avocado-crostinier med flødeost og sød chilli
 Rejer svøbt i Serranoskinke med ristet pebersalsa
 Laksetatar af røget laks med æbler og syltet rødløg på ristet rugbrød
 Mini deller på spyd med dip af tomatsalsa by side
 Små lækre petit four
 Sara Bernard toppe
 Mini croissanter med fyld af tunmousse
 Fyldte cocktailtomater med mozzarella, chili og basilikum
 Emmenthaler med karamelliseret æblemarmelade
 Tørret skinke med røget kartoffelpuré og urter på crostini
 Grillet grøntsager med krydderurter og grov basilikumpesto på crostini
 Stick med frilands-unghane grillet med citron og krydderurter
 Kikærte-soltørret tomat "mos" med oliven på crostini
 Brownie bagt på smør
 Wraps (kylling, cashew & thai basilikum)
 Små muffinssandwich (Chorizo, mozzarella & basilikum)
 Små muffinssandwich (Pastrami, tomatkompot & oliven)

TILVALG

 Brød og smør 10 kr

Navn
Adresse
Telefon
Antal personer
Postnr
By
Email
Dato
Time
 Tilmeld nyhedsbrev og modtag gode tilbud og opskrifter. Vi sender kun ca. en gang om måneden og deler ikke din email med andre.
Bemærkninger



newspaper templates - theme rewards