TAPAS

Madkonceptets tapas uf af huset

Med vores tapas ud af huset tilbyder vi et udvalg af spanske typiske og autentiske tapas, alle lavet med kærlighed og passion for det spanske køkken. Nyd de lækre tapas retter med et glas vin eller en øl og mærk stemningen af det spanske køkken.

 

Tapas ud af huset er ideelt enten som “finger-food” eller som buffet til dit arrangement. Vi kan også tilbyde en mere traditionel 3 retters tapas menu til bryllupper og lignende formelle arrangementer.

 

Tapas catering fra Madkonceptet tilbyder en ægte smag af Spanien, da vi kun bruger de friskeste og mest autentiske ingredienser i vores tapas. Vi mener, at nøglen til  vellykket spansk tapas er friskhed og mangfoldighed.

 

Vi har gjort det nemt for dig, alt du skal gøre er, at vælge din tapas-menu og derefter læne dig tilbage og nyde maden, mens vi sørger for resten. Kig på de forskellige muligheder nedenfor og vælge dine favoritter. Alt afhængig af din smag, kan vi rådgive dig i, hvordan man kombinerer et udvalg af forskellige tapas.

 

Madkonceptet anbefaler mellem 6-10 tapas-retter til en god frokost og  8-12 retter til en hyggelig aften.

Drømmer du om at bringe syden indenfor i dit hjem? Start med at servere lækre tapas og et glas vin. 

TAPAS

Stegte rejer med citronkompot og dildskum
Hvide asparges med mandelskum og grov sennep
Syltet manchego med rosmarin
Kyllingesticks med trøffelolie og citron
Butterdejssnegle med oliventapanade
Mini sandwich med røget laks og peberrodscreme
Bruschetta med varm røget laks og basilikum
Indbagt chorizo med soltørret tomatpesto
Bresaola med pære og parmesan
Lomo iberico på ristet brød med røræg, peberfrugt og tomat
Dadler i bacon
Bruschetta med syltede svampe og babymozzarella
Grillet tun med oliven, tomater og oregano
Bagte figner i honningsirup med valdeon azul
Bøftomat med små lammemørbrad, syltede perleløg og artiskok
Mini pizza med gedeost, valnødder og abrikoser
Peberruller med fyld af krydderurter, kapersbær og pinjekerner
Courgettebåde med krabbekød og serranoskinke
Friturestegte tigerrejer med hvidløgsmayonnaise
Tunsteak med sursød olivendressing
Saltede torskefritter med chili og forårsløg
Ærtepure med chorizo og croutoner
Bagte champignoner med serranoskinke og pistaciesmør
Friturestegt blæksprutter med safran aioli
Stegt chorizo med tørrede abrikoser, sherry og gule rosiner
Grillet tun som ”landgangsbrød”
Små ristede krydret pølser toppet med semidried tomater
Wraps (kylling, cashew & thai basilikum)
Serrano med brændte figner, toppet med frisk mango
Schezuan-marineret oksefilet i tynde skiver med coriander
Andebryst i madagaskarpeber-sauce, østershatte og sukkerærter
Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv med ruculapesto, parmesan og cherrytomater
Salat af grillet tigerrejer med grov basilikumpesto og revet lime
Rimet laks med ærtepuré, paranødder og rørt crème fraiche på crouton
Røget lakseroulade med flødeost og hakket dadler
Bruschetta med tunmousse med hakket rødløg
Miniquiche med tomat og frisk mozzarella
Tapas-salat af bagte squash og små kartofler, glaskål, rucola, semi-dried tomat og oliven
Små shots glas med blomkålspuré og drys af purløg og rugbrødscroutoner
Tomatpandekager med tomatsalsa og drys af hakket purløg
Grillede grøntsager med krydderurter og grov basilikumpesto på crostini
Små ratatouille muffins toppet med syltet oliven
Glaseret svinemørbrad toppet med friske krydderurter
Omelet med Karl Johan svampe og parmesan
Kartoffeltortilla
Røget grillet kalkun med kokus, peberfrugt og rucola i tahini crème
Chorizosalat
Sesamstegt laks vendt i teriyakisauce og frisk ananas
Grillet gambas med hvidløg, tomat og frisk hakket persille
Tortilla (spansk omelet med rødløg, peberfrugt og tomat)

Rynkede kartofler med aioli
Patatas bravas (stegte kartofler med krydret tomatsauce)
Albondigas i tomatsauce ( spanske kødboller)
Krabbefrikadeller med kokos og coriander, serveret med melonsalat
Små stegte kartofler i karse-oliven sauce

Crema Catalan med kanel og citron
Aroz Doce med kanel og citron (spansk ris dessert)
Pecorino med oliven tapenade og crostini (ost)
Pumpernikkel med rygeostecreme toppet med radiser og purløg (ost)
Trøffelmarineret brie indbagt i butterdej med tomatchutney (ost)
Gratineret gedeost med syltede valnødder og grønne pærer (ost)
Spansk appelsin/mandelkage
Små trifle shots
Kokostoppe med nougat og citron
Banan muffins med blå birkes og kanelcreme
Pannacotta toppet med kirsebær kompot

TILKØB

JA

TAPAS

6 slags    140 kr. pr. pers


8 slags    170 kr. pr. pers


10 slags  200 kr. pr. pers


12 slags  230 kr. pr. pers

 

(Min. bestiling 15 kuverter) 

 

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til  formularen.

 

"Værd at vide"

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

 

Levering i København kr. 315,-

Afhenting af kasser hos kunde kr. 315,-

Tapas catering – få en bid af Spanien

Tapas er indbegrebet af Spanien. Når du tænker på Spanien og landets gastronomi, er den første tanke, der falder dig ind garanteret tapas. Ligesom pasta forbindes med Italien og karry med Indien, så er tapas et synonym for den sprudlende spanske madkultur.

En tapas er en lille skål, snack eller appetitvækker, men når du kombinerer en række af de små tapas, får du faktisk et helt måltid. Tapas er mere end bare mad, tapas er et social og meget uformelt ritual, hvor folk samles over de små lækkerier. Vi vil endda sige, at tapas er designet til at fremme samtaler.

 

Tapas skal ses og nydes

Disse små tapas kan med det rigtige valg af antal udgøre en middag i sig selv. Anretningen af tapas skal være indbydende at se på og ligeså velsmagende at sætte tænderne i.

Tapas catering fra Madkonceptet bringer frisklavede tapas direkte til din fest, jeres virksomhedsarrangement eller blot en hyggelig aften derhjemme. Uanset om det er for 50 eller 500 mennesker, så har vi en række tapas-menuer, der passer til alle budgetter. Du kan også sammensætte din egen menu ved at lade os vide, hvad dine foretrukne retter er, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte den helt perfekte tapas menu.