Hvem er vi?

Christina

Køkkenchefen brænder for at lave den bedste frokost til vores kunder. Hun lægger vægt på at vegetarer og veganer også får en god frokost, og hun er derfor dedikeret til denne del af vores køkken. 

Medejer

André

Brænder for mennesker og relationer. Solgte i oktober 2015 virksomheden, men købte herefter i juli 2017 Madkonceptet tilbage

Medejer

Camilla

Gift med André og står for al det administrative i virksomheden. Sørger for at enderne hænger sammen.

Din favorit til lækker mad ud af huset 

Hos Madkonceptet er både kvalitet og prisbevidsthed første prioritet. Mad ud af huset skal ikke bare skal være den lette løsning, men også den ”lækre løsning”. Gennem alle årerne har Madkonceptet kræset for kunder og gæster i det meste af København og omegn. Vi er kendt for at bruge gode sæsonbaserede råvarer, at have uddannede kokke foran komfuret og at opbygge tætte, langvarige forhold til vores kunder.

 

Mad uden kompromis
I Madkonceptet sauterer, sylter, bager og braiserer vi sunde, velsmagende mad ud af huset. Vi lægger stor vægt på at bruge sæsonens råvarer, så vi kan sikre den bedst mulige kvalitet og en naturlig variation i retterne. Vi er en moderne catering virksomhed, som konstant er i bevægelse inden for det kulinariske. Vi søger inspiration i andre køkkener og nye spændende råvarer. Og ikke mindst, så har vi en tæt kontakt med vores leverandører, hvilket er vigtigt i forhold til kvaliteten af det mad vi sammensætter.

Gennem velsmagende, varieret og sund mad vil vi få smagsløgene til at juble, stemningen til at boble og energien til at blomstre. Med vores mad ud af huset løsninger sørger vi for velsmagende og kreativ mad til dit arrangement.

 

Catering og frokostordning med service i fokus

Hos Madkonceptet tager vi servicen lige så alvorligt som maden. Det betyder blandt andet, at vi altid afstemmer forventningerne til maden, leveringen og prisen før alle vores catering leverancer. Vores køkkenpersonale er uddannet indenfor køkken og har en høj standard indenfor køkkenhygiejne, hvilket også har gjort os fortjent til en elitesmiley.

Madkonceptet bringer den færdige mad til aftalte adresse, og I skaber rammerne for et uforglemmeligt arrangement. Vi giver jer ikke kun en god behandling, men også en gastronomisk oplevelse, som dine gæster sent vil glemme.

 

Frokostordninger og catering i København og omegn
Vi leverer mad ud af huset til både store og små arrangementer samt firma- og privatfester. Har du specielle ønsker til mad, som ikke er at finde på hjemmesiden, så sørger vi selvfølgelig for at tilpasse menuen efter dit behov. Lad os vide, hvis du har en præference til dit arrangement eller frokostordning, så gennemgår vi alle mulighederne for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig/Jer

Vores 5 værdier

  • Service
  • Ærlighed
  • Kreativitet
  • Kvalitet
  • Fleksibilitet