SÆSONMENU

Madkonceptet sammensætter hver sæson et tilbud på en sæsonmenu, der er baseret på årstidens råvarer. Ved at benytte råvarer, der passer til sæsonen får du med sæsonens tilbud velsmagende mad, der er fremstillet med råvarer af højeste kvalitet. Vi sammensætter tilbuddet, så de enkelte retter supplerer hinanden. Når du vælger vores sæsontilbud, behøver du ikke altid benytte dig af de forskellige deals, man kan finde på nettet. Hos os kan du spare penge og samtidig selv bestemme, hvornår du ønsker tilbuddet leveret i København og omegn.

Det er ikke muligt at ændre i månedens tilbud.

SÆSONENS TILBUD

  • Bruschetta med tunmousse og kapers toppet med hakket dild og ingefærsyltet løg
  • Pastapenne med oliven, grønne asparges og chili vendt i en mild basilikumspesto
  • Rødbedecarpaccio toppet med flager af parmesan og ruccola
  • Miniquiche med spicy tomatsalsa
  • Nye petit kartofler vendt i økologisk olivenolie, citron, rødløg, persille og spinat
  • Grillet suprême kyllingebryst med citron, rosmarin og hvidløg
  • Kold bearnaisecreme med hakket estragon

Se også vores andre buffeter

Vi har et stort udvalg af buffeter sammensat af kokken

SÆSONENS TILBUD

SÆSONENS BUFFET - kr. 223,- pr. person

TILKØB

JA
Jeg accepterer betingelserne

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

(min. 15 kuverter)

 

Levering i København kr. 325,-

Afhenting af kasser hos kunde kr. 325,-

Lækker sæsonmenu i København

Vores sæsonmenu er et sæsonbaseret tilbud, der bliver sammensat af vores køkkenchef ud fra årstidens råvarer. Vores tilbud kan bestilles direkte gennem os og kan benyttes, når det passer for dig, hvilket vil sige, at der ikke er nogen udløbsdato. Det betyder, at hvis du kan lide tilbuddet i november, så har du mulighed for at købe sæsonmenuen der og få den leveret i København eller hovedstadsområdet et halvt år efter. Du er altså ikke bundet af en periode på blot 2-3 måneder. Det eneste krav er, at en sæsonmenu bestilles i den måned, hvor tilbuddet er gældende, men derudover kan menuen leveres hele året. Sæsonens tilbud bliver sammensat af vores køkkenchef og kan bestå af tapas, buffeter eller andre lækre menuer. Vi er netop kendt for at bruge friske og gode sæsonbaserede råvarer, hvilket også afspejles i vores glæde ved at få ny inspiration fra nye og ukendte råvarer. Kontakt os på +45 35 42 13 20 eller info@madkonceptet.dk for at få naturlig variation og en høj kvalitet med sæsonens tilbud leveret til dig fra vores lokaler vest for København.

 

Sæsonens tilbud i København – Spar penge med en sæsonmenu

Hver dag kører der deals i København og andre byer. Denne type tilbud er blevet populære, da der ofte kan være mange penge at spare. Med vores sæsonmenu tilbyder vi sæsonens tilbud hele året, så du ikke behøver lede efter deals på nettet. Hos os sparer du nemlig penge hver gang, når du bestiller én af vores sæsonmenuer. Vi er kendt for at levere mad af høj kvalitet tilberedt af uddannede kokke. Derudover sætter vi en ære i at have et godt forhold til vores kunder, og derfor er vi naturligvis åbne for at lytte til dine ønsker, når du kontakter os. Vi har fast pris på levering af sæsonens tilbud i København, Storkøbenhavn og omegn, men du er naturligvis velkommen til at kontakte os for en pris på levering andre steder. Du kan læse mere i vores leveringsbetingelser, som du finder under menupunktet ”Kundeservice”.