KONFIRMATION 2023

Her hos Madkonceptet har vi sammensat et udvalg af lækre retter til en appetitlig og familievenlig konfirmationsbuffet, som kan leveres i hele København. Vores konfirmationsbuffet byder på et bredt udvalg af både kolde og varme retter, så der er helt sikkert noget til enhver smag uanset dine gæsters alder og præferencer. Det bliver ikke nemmere end med Madkonceptets velsmagende og dejlige konfirmationsbuffet, som bliver leveret lige til døren i hele København, så du kan fokusere din energi på dagens underholdning og hyggelige samvær. Hvis du ønsker mere information, eller er klar til at bestille, kan du sende en forespørgsel her på siden eller kontakte os på tlf. +45 35 42 13 20 for en uforpligtende snak.

Tomatsalat med mozzarella

KONFIRMATIONSBUFFET 2023

 • Stykke af citrusstegt laks. Serveres med en grøn urtecreme og toppet med årstidens krydderurter
 • Bruschetta med tunmousse toppet med frisk hakket dild og rimmet rødløg
 • Majs wraps med  chili marineret pulledpork og klassisk coleslaw
 • Grillet kyllingesticks med revet citron og mørk sesamolie
 • Sprøde salater, toppet med søde jordbær, melon, blåbær, ristede pinjekerner og hyldeblomstvinaigrette
 • Pastapenne med oliven, grillet peberfrugter og friske asparges vendt i en mild basilikumspesto
 • Små ristede kartofler vendt i frisk citron, groft salt semidried tomater og grofthakket persille
 • Grillet oksefilet med rosmarin og hvidløg
 • Helstegt kalveculotte med 3 slags peber
 • Tomatsalat med grillet peberfrugter, oliven, rødløg samt feta. Vendt i friske krydderurter
 • Kold bearnaisecreme med hakket estragon
 • Trøffelsauce tilsmagt portvin og fond

KONFIRMATIONSBUFFET

KONFIRMATIONSBUFFET - kr. 298,- pr. person

TILKØB

JA
Jeg accepterer betingelserne
Wraps med laks Hjemmelavet knækbrød Tapas

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

 

Levering i København kr. 325,-

Afhenting af kasser hos kunde kr. 325,-

Asparges med rogn

Konfirmationsbuffet i København der falder i konfirmandens smag

Har konfirmanden store forventninger til menuen på den store dag i København, så føler vi os sikre på, at vores lækre konfirmationsbuffet vil falde i god jord. Vores køkkenchef har med fokus på kvalitetsråvarer og gode smagsoplevelser gjort sit absolut bedste for at skabe en buffet til konfirmation, der tilgodeser de fleste unge teenagere. Der er også lagt stor fokus på, at præsentation og smag går op i en højere enhed. Vi går nemlig ind for et visuelt udtryk, der er indbydende og præsentabelt, således at konfirmationsbuffeten både taler til øjet og til maven. For os er det en fornem opgave at levere en lækker 3-retters konfirmationsbuffet til denne specielle dag i konfirmandens liv, uanset hvor i København den fejres, og derfor er retterne nøje sammensat for at skabe en afbalanceret buffet med en klar rød tråd. For at bestille vores lækre konfirmationsbuffet ud af huset skal du blot købe min. 15 kuverter, og maden kan enten leveres i København eller afhentes hos os lidt uden for byen. Hvis du vil vide mere om vores konfirmationsbuffet, levering i København, priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 35 42 13 20, hvor vi sidder klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning til konfirmandens store dag.

Godt tilbud på lækker buffet til konfirmation eller nonfirmation

Hvert år fejrer mange familier i og omkring København, at deres børn træder ind i de voksnes rækker ved enten en traditionel konfirmation eller en nonfirmation. Uanset hvilken løsning familiens teenager har valgt, så kan planlægningen af festen, med alt hvad det indebærer, godt ende med at blive en stressende affære. Når du bestiller en konfirmationsbuffet eller nonfirmationsbuffet fra Madkonceptet til levering i København, slipper du for planlægning, koordinering og tilberedning af mad. Vores erfarne køkkenchef har nemlig sammensat en udsøgt konfirmationsbuffet bestående af både forret, hovedret og dessert, som vi med glæde leverer til døren i hele København. Du kan forvente høj kvalitet, lækre råvarer og en menu fuld af smag, som skaber gode rammer for mange timers hygge og samvær med dine gæster. Vi håber, at du vil overveje Mandkonceptets konfirmationsbuffet til den store dag, så vi kan bidrage til en fantastisk fest, som konfirmanden sent vil glemme.