Lækker frokostordning på Nørrebro

Stegt kylling med grøntsager

Har I besluttet jer for at stå for firmafrokosten til jeres medarbejdere for første gang, eller har I bare lyst til at prøve noget nyt? Hvis I mangler en dygtig og professionel samarbejdspartner til at stå for jeres frokostordning på Nørrebro, er I havnet det rigtige sted. Her kan I læse mere om, hvad vi har at tilbyde virksomheder på Nørrebro, når det handler om lækre og sunde firmafrokoster. 

Vi vil levere den bedste frokostordning på Nørrebro

Hos Madkonceptet er det vores mål at levere den lækreste og sundeste firmafrokost til vores kunder. Det gælder selvfølgelig også de kunder, der leder efter en frokostordning på Nørrebro. Frokosten er en vigtig del af arbejdsdagen. Det er her, vi samles med kollegerne og snakker arbejde og privatliv, og det er her, vi tanker energi til resten af dagen på jobbet. Med en sund og solid firmafrokost, der er sammensat, så den dækker dine medarbejderes energibehov, er du med til at give dem de bedste forudsætninger for at kunne yde deres bedste – til glæde for alle.  

En sund og nærende firmafrokost, der giver energi

Med os som leverandør til jeres frokostordning på Nørrebro får I frisk, hjemmelavet mad hver dag. Vi bestræber os på at så mange ingredienser som muligt er lokalt fremstillet til gavn for miljøet og nærsamfundet. Det er vigtigt for os, at der skal være variation i retterne i jeres firmafrokost hver eneste dag. Frokosten må gerne være noget, I altid kan se frem til, fordi I glæder jer til at se, hvad der mon er stillet på bordet i dag.

Madkonceptets frokost skal være for alle

Vi ønsker at være i front inden for udbuddet af frokostordninger på Nørrebro, når det handler om tilfredse kunder. Vi er meget bevidste om, at der i en medarbejderflok er mennesker med forskellige præferencer og vidt forskellige smagsløg. Derfor sørger vi for, at der er et udbud af forskellige retter at vælge imellem.  Hver dag er der en varm ret med dagens tilbehør, en salat samt to slags hjemmebagt brød og pålæg. Har I medarbejdere med særlige ønsker for vegetarisk eller vegansk mad, eller med behov for at vi tager hensyn til allergi eller intolerance, er vi naturligvis klar til dette. Kontakt os for at høre mere om vores frokostordning på Nørrebro, så finder vi frem til en løsning sammen.

En seriøs samarbejdspartner

Hos Madkonceptet vil vi være kendt som en dygtig og kvalitetsbevidst leverandør af frokostordninger på Nørrebro, og det er vigtigt for os, at man kan stole på vores service. Det knokler vi hver dag for at opnå ved at være punktlige med leveringerne og lydhøre over for forbedringsforslag og ønsker i forhold til vores firmafrokoster. Vi gør os umage for at lytte og gå i dialog, for det er den allerbedste måde at sikre glade kunder. Lad os stå for jeres frokostordning på Nørrebro og glæd jer til en lækker, varieret og nærende firmafrokost hver dag. Kontakt os gerne for at få et tilbud og prøve vores lækre frokostordning på Nørrebro.

Få et tilbud på en frokostordning til min. 10 kuverter hver dag

Frokostmarkedet er fyldt med køkkener, og priserne ligner ofte hinanden. Forskellen ligger i kvaliteten og mængden. Madkonceptet portionere ikke efter gram eller tager ekstra gebyr for vegetarer. 

Hos Madkonceptet får i en fleksibel frokostleverandør

Lad os overbevise jer med en prøveuge på vores frokostordning. Udfyld nedenstående formular, og skriv i bemærkninger, at i ønsker en prøveuge. Hvis I idag bruger en mellemmand til Jeres frokostordning, vil der være en væsentlig besparelse at hente ved at gå direkte til køkkenet. Lad os få en dialog sammen, så er vi sikre på at vi kan finde en løsning

Der er ingen binding efterfølgende. 

Jeg accepterer betingelserne