FROKOSTORDNING TIL VIRKSOMHEDER

Vagtelæg i rødbedelage

Hvad spiser vi selv til frokost?

(Frokostordning fra Madkonceptet naturligvis!)

Salat med tigerrejer, frisk spinat og saftig melon

FROKOSTORDNING

  • 1 varm ret med dagens tilbehør
  • 1 fyldig salat, rig på kulhydrater, proteiner og fibre
  • 1 grøn salat baseret på årstidens grønt samt dressing
  • 2 slags pålæg med klassisk tilbehør
  • Hjemmebagt mørkt brød
  • Hjemmebagt lyst brød
  • Ugens dessert - torsdag

 

Det kræver blot en opringning eller en mail, og så kan vi sørge for at i får leveret den frokost som i ønsker ...

Tomatsalat med mozzarella

VEGANSK, VEGETARISK OG ALLERGIER

Vi sørger gerne for veganer, vegetarer og evt. allergener

 

DEN RIGTIGE FROKOST SKAL SMAGES OG SERVICE SKAL OPLEVES

Udover frokost til Jeres virksomhed, er det vigtigt for os at I som kunde oplever:

FLEKSIBILITET - I kan ændre antal fra dag til dag

GOD SERVICE - Frokostmenuen bliver sendt til Jeres mail hver uge

TILGÆNGELIGHED - I kan altid få fat på os

PUNKTLIGHED - Du får maden leveret til tiden og klar til servering

EKSTRA SERVICE - Til- og fravælge ekstra ydelser fra dag til dag 

Ikke kun den nemme, men også den lækre løsning

Det er helt enkelt - god mad kommer fra gode råvarer leveret tidlig morgen.
Der er ingen tryllerier og hokus pokus, det er ren madglæde

Pålægsfad

Pålæg til det hjemmebagte brød

Grønne og friskelavet salater hver dag

Lækker og varieret frokostordning til dig og dine kolleger

På arbejdspladserne i København er en ting som en frokostordning et vidt begreb – men hvordan ser den ud på din arbejdsplads? Noget, vi som cateringfirma vægter højt, er variation, for det kan godt blive lidt kedeligt i længden med de samme salater og pålægsfade dag ud og dag ind. Derfor har vi mange spændende løsninger på menuen, og ved at tale med os kan du sikre, at vi stykker en lækker og varieret firmafrokost sammen for dig og dine kolleger i København.

Med en frokostordning fra Madkonceptet behøver det nemlig ikke at være kedeligt, for vi følger hele tiden udviklingen inden for den gastronomiske verden. Derfor er to dage heller ikke ens, når I modtager mad fra os, og vi sætter en ære i at videreudvikle og nytænke vores opskrifter.

Vi har i mange år leveret den daglige firmafrokost til både større og mindre virksomheder rundt omkring i København, og hvis I kunne tænke jer en smagsprøve, så hører vi meget gerne fra jer.

Vi kan tilbyde jer vores frokostordning en uge på prøve i København – bare udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

Har du spørgsmål til vores frokostordning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 35 42 13 20.

Få et tilbud på en frokostordning til min. 10 kuverter hver dag

Frokostmarkedet er fyldt med køkkener, og priserne ligner ofte hinanden. Forskellen ligger i kvaliteten og mængden. Madkonceptet portionere ikke efter gram eller tager ekstra gebyr for vegetarer. 

Hos Madkonceptet får i en fleksibel frokostleverandør

Lad os overbevise jer med en prøveuge på vores frokostordning. Udfyld nedenstående formular, og skriv i bemærkninger, at i ønsker en prøveuge. Hvis I idag bruger en mellemmand til Jeres frokostordning, vil der være en væsentlig besparelse at hente ved at gå direkte til køkkenet. Lad os få en dialog sammen, så er vi sikre på at vi kan finde en løsning

Der er ingen binding efterfølgende. 

 

Jeg accepterer betingelserne

En frokostordning med værdier

Hos Madkonceptet lever vi efter 5 kerneværdier, kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og disse vil også være gældende for vores levering af jeres firmafrokost. Med os som jeres leverandør i København er I garanteret en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer – friske og lokale – og til overkommelige priser. Vi tager udgangspunkt i, at jeres firmafrokost skal være sund og velsmagende, og at der skal være noget for enhver, så ingen går skuffede eller sultne fra frokostbordet.

Med vores frokostordning er du og din virksomhed garanteret:

– Hjemmelavet og varieret mad af friske råvarer

– Sund og ernæringsrig mad til dine medarbejdere, så energien er i top

– Tilpasning og afstemning af jeres ønsker og behov med løbende dialog

– Fleksibel og punktlig service

Vi har en stor passion for madlavning af høj kvalitet, men dette alene kan ikke udgøre en god kunderelation. Vi ved nemlig, at det kræver mere, og derfor bygger vores samarbejdsrelationer både på kvalitet, service, tillid og fleksibilitet, hvilket er årsagen til, at vi har langvarige samarbejder med vores kunder i København.

 

En firmafrokost er til medarbejdernes fordel

Der er dermed flere grunde til, at firmafrokosten er en meget velanset medarbejdergode. Ikke nok med at det sparer medarbejderne for besværet med madpakker, så vil de fleste også være en sikret en mere varieret kost, når der – som hos os – er så mange forskellige muligheder at vælge imellem. Rent visuelt så slår en flot anrettet firmafrokost også den almindelige, flade madpakke, og man må endelig ikke glemme, at vi også spiser med øjnene. Derfor kræser vi også lidt ekstra for såvel præsentationen som for valget af gode råvarer.

En både flot og velsmagende frokost kan på den måde give fornyet energi til resten af dagen, uanset hvilken branche man befinder sig inden for. Vi tilbyder nemlig vores firmafrokost til en bred vifte af firmatyper i København, og vi tilpasser naturligvis indholdet heri efter jeres ønsker. Hos Madkonceptet vægter vi nemlig fleksibilitet højt, så alle kan få en frokost, der falder i deres smag. Samtidig har vi også fokus på, at alle bliver mætte, og at vi favner alle typer medarbejdere og smagsløg. Forskellige medarbejdere har naturligvis forskellige behov, men vi er sikre på, at alle vil være godt tilfredse med en firmafrokost herfra.