CATERING - FESTMAD

Det behøver ikke at være særligt kompliceret
- god mad kommer fra gode råvarer

Få en cateringoplevelse ud over det sædvanlige

Hos Madkonceptet lover vi, at du får en oplevelse udover det sædvanlige, når du bestiller catering hos os i København. Det, vi gør anderledes, er nemlig, at vi går 110 % op i vores kunder, og vi er meget engagerede i dine ønsker og behov.

Vi har 5 kerneværdier, som vi efterlever i det daglige:

kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet.

Derfor er catering fra os heller ikke bare en hurtig løsning – en god levering og høj gastronomisk kvalitet kræver opmærksomhed og planlægning. Vores kokkes kompromisløse passion for mad gør, at du ikke bliver skuffet over vores cateringløsninger i København, som naturligvis altid er fremstillet af friske råvarer.

Værd at vide om catering - klik her

 
Frokostordning

FROKOSTORDNING

Når frokosten betyder meget for Jeres virksomhed, så må det gerne være af god kvalitet og lavet fra bunden. Se mere...

Se mere

Melonsalat

JULEFROKOST 2022

Det eneste du selv skal stå for er øl og snaps. Resten af julefrokosten kan du bestille hos Madkonceptet Catering. Vælg mellem julebuffet og klassisk julefrokostbuffet.

Priser fra kr. 249,-

Se mere

Nytårstapas

NYTÅR 2022

Få nytårsmenuen leveret fra Madkonceptet Catering og slip for besværet i køkkenet. Der kan bestilles nytårscatering helt ned til 4 kuverter!

INGEN NYTÅRSMENU 2022!

Melonsalat

KONFIRMATION 2023

Madkonceptet er 110% engageret i din fest. Vi gør vores allerbedste for, at du kan nyde dagen og er med i hele processen…

Pris kr. 298,-

Se mere

TAPAS

Tapas er indbegrebet af Spanien. Nyd tapas med et glas vin eller en øl. Disse små tapas kan med det rigtige valg af antal udgøre en middag…

Priser fra kr. 225,-

SE MERE

Tomatsalat med mozzarella

BUFFETER

Madkonceptet tager udgangspunkt i danske råvarer, men tilsætter gerne krydderier,  der giver maden en spændende smagsnuance…

Priser fra kr. 233,-

Se mere

Tapas tallerken

SÆSONENS TILBUD

Madkonceptet tilbyder en lækker buffet. Vi bruger altid sæsonens bedste varer og af højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis. Se mere…

Pris kr. 223,-

Se mere

Tatar

RECEPTIONSMENU

Madkonceptets receptionsmenu er helt enkle specialiteter velegnet til for eksempel bryllup, lige til at spise uden kniv og gaffel…

Pris fra kr. 225,-

Se mere

Brunch tallerken

BRUNCH

Alle elsker en dejlig brunch og med god grund. Brunchen kan sammensættes af kolde og lune retter, og selv børnene elsker det...

Fra kr. 225,-

Se mere

3 retters menu

3 RETTERS MENU

Gør festen mindeværdig med en velanrettet 3 retters menu fra Madkonceptet Catering og diner transportable. Vælg selv forret, hovedret og dessert.

Pris Kr. 395,-

Se mere

* Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet

Catering til privatfester

Vi leverer både catering til større og mindre privatfester i og omkring København. Når du skal holde en af livets store fester – som eksempelvis en rund fødselsdag, en konfirmation eller et bryllup – så er det en selvfølge, at alt skal gå som planlagt. Vi gør vores ypperste for, at det kan lade sig gøre ved at forventningsafstemme med dig forinden festen. Herefter planlægger og tilrettelægger vi menuen nøje samt finder ud af, om du behøver ekstra services i form af kokke, tjenere, ekstra service m.m.

Lad Madkonceptet lette dig for megen tid og besvær i køkkenet, så du kan koncentrere dig om at være en god vært og have tid til dine gæster på festdagen i København. Samtidig betyder det heldigvis ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. For med catering fra os er du sikret en smagsoplevelse, som dig og dine gæster sent vil glemme. Vi ved, at festens succes afhænger meget af maden, og vi er derfor stolte af at være en del af jeres aften.

Catering til firmafester

Ligesom med privatfester har vi i tidens løb leveret catering til både større og mindre firmaarrangementer i København. Sammen med dit firma planlægger vi en unik menu, som kommer til at passe til lige præcis jeres smag. Vi tilbyder mange forskellige former for catering, for det behøver ikke at være så firkantet.

Vi kan levere alt lige fra den store og overdådige aftenbuffet til en lækker tapas anretning hvor som helst i København. Måske du skal bruge en komplet gourmet menu, med alt hvad dette indebærer, samt anbefalinger til valg af vine? Som kunde er det kun dig, der sætter grænserne, og med flere års erfaring kan vi tilbyde mange forskellige løsninger til levering i København. Derfor ved vi også, at fleksibilitet, service og kvalitet er grundelementerne for ethvert succesfuldt arrangement, og vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du har behov for råd og vejledning til valg af catering.

Når du bestiller fra Madkonceptet, er du garanteret:

Fantastisk mad af friske og årstidens bedste råvarer. Professionel service med tanke på dine ønsker og behov. Glade og mætte gæster, som er vores bedste markedsføring.

Bestilling af catering kræver min. 15 kuverter.