BUFFET - TIL FESTEN

Madkonceptet tager udgangspunkt i danske råvarer, men tilsætter gerne krydderier, der giver maden en spændende smagsnuance. Vores buffeter spænder fra den traditionelle og til det lidt mere ekseptionelle.

Madkonceptet hjælper gerne med at sammensætte en buffet til Din fest.

BUFFET NR. 1 - KR. 188,-

  • Stykke af citrusstegt laks. Serveres med en grøn urtecreme og toppet med årstidens krydderurter
  • Ristet bruschetta med serranoskinke og aioli toppet med grillet peberfrugter
  • Små ristede kartofler vendt i groft urtesalt, revet citron semidried tomater og syltet oliven
  • Grøn salat med sesam bagte gulerødder og sprøde æbler vendt i en honning vinaigrette
  • Quinoasalat med tynde flager af blomkål, granatæbler og friskhakket chili
  • Grillet Suprême kyllingebryst med Chipotle, lime og hvidløg
  • Små oksefrikadeller med urter og rødløg
  • Pannacotta med knas og friske bær

BUFFET NR. 2 - KR. 208,-

  • Ristede bruschetta med tunmousse, toppet med plukkede urter
  • 2 slags italiensk charcuteri med revet parmesan og cornichoner samt oliventapanade by side
  • Let og luftig broccolisalat med sprøde æble, agurktern og brændte nødder vendt i en cremet dressing
  • Pastapenne med grønne asparges,peberfrugter og syltet chili vendt i en grov basilikumspesto
  • Grøn/ rød salat med råmarineret rodfrugter og ristede sesam
  • Grillet oksefilet med rosmarin og hvidløg
  • Helstegt svinemørbrad med svampe og syltet skalotteløg
  • Kraftig okse demiglace, tilsmagt tyttebær og rødbede juice
  • Lun æbletærte med kold vanillie creme

BUFFET NR. 3 - KR. 228,-

  • Ristet brushetta med cremet skaldyrsalat og frisk hakket dild på toppen
  • Parmaskinke med rustik galiamelon vendt i krondild og mørk glace
  • Gulerods fettuccine salat af gulerødder, springløg, soltørrede tomater vendt i marinade, dryssede med græskar kerner.
  • Pærersalat med rød raddicho, granatæble, peberfrugter, abrikos
  • Sesamstegt tun anrettet på bund af spinat. Toppet med grøn tangsalat og wasabimayo
  • Små ristede kartofler vendt i frisk citron, groft salt semidried tomater og grofthakket persille
  • Grillet oksefilet med rosmarin og hvidløg
  • Fransk landkylling stegt med oregano, citron, honning og røget paprika
  • Kraftig okse demiglace, tilsmagt tyttebær og rødbede juice
  • Mazarinkage med friske bær og fløde vanillieis

BUFFET NR. 4 - KR. 255,-

  • Stykke af citrusstegt laks. Serveres med en grøn urtecreme og toppet med årstidens krydderurter
  • Brushetta med tunmousse toppet med frisk hakket dild og rimmet rødløg
  • Majs wraps med  chili marineret pollpork og klassisk coleslaw
  • Grillet kyllingsticks med revet citron og mørk sesamolie
  • Sprøde salater, toppet med søde jordbær, melon, blåbær, ristede pinjekerner og hyldeblomstvinaigrette
  • Pastapenne med oliven, grillet peberfrugter og friske asparges vendt i en mild basilikumspesto
  • Små ristede kartofler vendt i frisk citron, groft salt semidried tomater og grofthakket persille
  • Grillet oksefilet med rosmarin og hvidløg
  • Helstegt kalveculotte med 3 slags peber
  • Tomatsalat med grillet peberfrugter, oliven, rødløg samt feta. Vendt i friske krydderurter
  • Kold bearnaisecreme med hakket estragon
  • Trøffelsauce tilsmagt portvin og fond
  • Kraftig chokoladefondant med årstidens bær og frisk mynthe og  limecreme

(Min. bestiling 15 kuverter) 

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til  formularen længere nede på siden.

Husk at læse "Værd at vide"

BUFFET NR. 5 - KR. 285,-

  • Lynstegt tun med mango/æblesalsa og ærtespirer
  • Oksecarpaccio med purløgsmayo, friterede rødder, variation af karse og syltet figner
  • Wraps med ruccola og rustik laksemousse
  • Klassisk Caesar salat med grillet majskylling og croutoner samt frisk høvlet parmesan
  • Tomatsalat med mozzarella og grillede peberfrugter samt frisk basilikum
  • Pommes Anna
  • Grillet kalvefilet med timian, citron og hvidløg
  • Små spinattærter med ricotta
  • Kold bearnaisecreme med friskhakket estragon
  • Trøffelsauce tilsmagt portvin og fond
  • Grillet suprême kyllingebryst med grovkornet sennep, honning og rosmarinstilke
  • Chokoladefudge med årstidens bær, mynthe og kold vanilje creme

BUFFETER

Vælg mellem vores lækre buffeter i forskellige prisklasser. 

BUFFET NR. 1 - kr. 188,- pr. person
BUFFET NR. 2 - kr. 208,- pr. person
BUFFET NR. 3 - kr. 228,- pr. person
BUFFET NR. 4 - kr. 255,- pr. person
BUFFET NR. 5 - kr. 285,- pr. person

TILKØB

JA, og er indforstået med at ændringer skal ske senest 10 dage før mit arrangement

Ændringer skal ske på info@madkonceptet.dk senest 10 dage før

Jeg accepterer betingelserne

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

 

Levering i København kr. 315,-

Afhentning af kasser kr. 315,-

CATERING – BUFFET

Buffet – den uformelle catering løsning!

Flere og flere vælger en buffet til deres fest. Det er uformelt og her er flere retter og kombinationer af vælge imellem. Buffeten kan opstilles på flere måder. Nogle vælger at tage en ret ud som tallerkenanrettes som forret og herefter stille resten af buffeten på bordet til høflig selvbetjening.

Fordelen ved buffet, er at man ikke behøver at tænke på serveringspersonale til at lave fadservering ved bordene. Børn kan ofte også være med, da der er flere retter at vælge imellem

Madkonceptets buffet

Vores buffeter er sammensat af vores køkkenchef og passer til de fleste lejligheder. Se evt. vores konfirmationsbuffet som et alternative til ovenstående buffeter.