Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

BLOG

  • Catering holder sommerfesten fri for stress

    Sommeren er varmens, glædens og ikke mindst madens fest. Det er tid til grillfester, sommerfester, gårdfester, vejfester, havefester og sommerfester, og der skal spises masser af lækker mad i godt selskab – og forhåbentlig også i rigtig godt vejr. Og når solen skinner og himlen er lyseblå, så vil man bare gerne bruge så meget tid som muligt udenfor. Derfor kan catering være den perfekte løsning, når du skal holde sommerfest.   Catering = ingen stress og ingen opvask Der er flere fordele at hente, når du vælger catering til din sommerfest i stedet for at stå i køkkenet selv. For det første slipper du for at bruge tiden på at lave mad inde i køkkenet, når solen skinner udenfor. Du slipper også for at bruge unødvendig tid på at vaske op indenfor. Servér din catering på engangsservice i haven – så er der minimalt med opvask til dagen efter. Når du bestiller catering til sommerfesten er der altså skruet helt ned for stressniveauet og helt op for sommerhyggen.   Sommerbuffet som catering til sommerfesten Buffet er perfekt catering til sommerfesten, fordi du nemt kan have fadene med udenfor og servere på det service, som du synes er mest praktisk. Den afslappede tag-selv-stemning ved en buffet passer perfekt til en hyggelig fest i haven og skaber en dejlig, afslappet stemning. Med en buffet kan du også ved mange cateringfirmaer vælge en buffet, der har masser af lækre salater og lette sommerretter, der passer perfekt til at blive spist i varmen. Sørg desuden for at servere rigeligt med drikkevarer til din buffet, så der ikke er nogen, der ikke får nok at drikke i sommervarmen.   Sommerbrunch som catering Foretrækker du at holde fest i haven om formiddagen? Så er catering brunch lige løsningen til dig. Invitér vennerne til brunch i haven eller sommerhuset – helt uden at skulle løfte en finger selv. Med catering får du alle de lækre retter, du kender fra en lækker brunch. Du behøver bare ikke selv stå indenfor og kokkerere dem. Med catering kan du nemlig forkæle dine sommergæster samtidig med, at du nyder sommeren udenfor.   Sommercatering i København Når du skal bestille catering i København til din sommerfest, har du rigtig mange muligheder. Du kan med fordel gå efter et cateringfirma, der tilbyder en buffet, hvor du selv kan tilvælge forskellige salater og andre lette sommerretter. Når du bor i hovedstaden, er fordelen ved at vælge catering i København også, at maden ikke skal transporteres så langt i sommervarmen.   Rigtig god – og velsmagende – sommer!

    Madkonceptet
    Kommentar
  • Sommertid er tapastid

    Sommertid er tapastid Du kender dem nok: De små, indbydende retter, der anrettes på individuelle tallerkener, og stråler af velsmag og finesse. De kommer i et væld af variationer, og kan bestå af både kolde og varme retter. Rigtig mange mennesker er gået hen og er blevet vilde med de små spanske retter kaldet ”tapas”, og tapas bliver en mere og mere almindelig måde at servere mad på. Du har måske fået dem på en af de mange tapasbarer, der ligger rundt omkring i de større danske byer, til en fest, middag eller reception som enten hjemmelavede eller som tapas catering, eller måske har du prøvet et lækkert udvalg af de lokale småretter, når du har været på ferie i Spanien?   Hvor stammer trenden fra? Tapas er gået hen og er blevet en trend blandt mange danskere, som sætter pris på den lethed og kvalitet, som tapas tilbyder. Men selvom tapas er en forholdsvis ny spise i Danmark, er retterne ingenlunde et nyt fænomen i den gastronomiske verden. Trenden med at spise tapas stammer mange hundrede år tilbage til tiden. Man mener at ordet ”tapas” (som betyder ”låg), stammer helt tilbage til det 16. Århundrede. Dengang serverede barejere typisk sherry med et stykke brød over, for at dække for frugtfluer, som forsøgte at komme til den søde drik. Barejeren ville så ofte komme et stykke saltet kød, som fx chorizo på brødet, for at gæsten fik lidt salt til sin alkohol. Salten fra kødet forøgede tørsten, hvilket betød at barejernes salg steg. Tapas har udviklet sig meget gennem den spanske historie, og bærer i dag præg af ingredienser og påvirkninger fra mange forskellige kulturer og lande.   Passion for god mad Her hos Madkonceptet, har vi længe været helt vilde med tapas, og holder af at tilberede og anrette de mundrette portioner til vores kunder. Bag vores udvalg af tapas ligger vores store og grundlæggende passion for mad. Tapas som serveringsform og spise tilbyder nemlig det bedste af hvad, vi forstår som ”god mad”. For os betyder god mad, at der til hver tapasanretning er brugt nøje udvalgte kvalitetsråvarer, som alle tilberedes med omhu og kærlighed. At spise tapas kan både invitere til uformelt samvær, hvor man ikke nødvendigvis behøver at sidde ned om et bord, men kan nydes stående eller som små snacks, mens man hygger sig over en god samtale med venner og bekendte. Tapas kan dog også sagtens udgøre et helt måltid i sig selv, hvor småretterne deles rundt om et bord eller står på en buffet. Den store variation i vores tapasretter betyder, at der altid er noget for en hver smag, og man kan som kunde hos os helt selv sammensætte udvalget, som man ønsker.   God mad skal deles Fordi vi hos Madkonceptet mener, at god mad skal deles med andre, tilbyder vi vores kunder vores et stort udvalg af tapasretter, som man kan bestille ud af huset, og dele med dem man holder af, hvad enten man er til mere uformelt samvær,...

    Madkonceptet
    Kommentar
  • Konfirmationsbuffet eller menu

    Klar til konfirmation Jul og nytår er overstået, og vi hos Madkonceptet håber, at I har nydt begge. Vi har leveret mad til masser af julefrokoster og nytårsfester, og vi gør nu så småt klar til årets næste store begivenhed – de mange konfirmationer. Så står du eller en du kender og mangler en lækker og velsmagende konfirmationsmenu, er vi sikre på at Madkonceptet kan opfylde jeres behov. Vi har sammensat et lækkert udvalg til en konfirmationsbuffet, hvor der er lidt til enhver smag, og hvor konfirmanden helt sikkert bliver godt tilfreds.   I bestemmer selv Konfirmationsdagen kan i sig selv være en stressende oplevelse for jer der arrangerer festlighederne, og vi kan derfor afhjælpe en del af stresset, ved at sørge for alt der har med maden at gøre. Og I kan helt selv bestemme på hvilken måde maden skal serveres. Der er både mulighed for en tallerkenanrettet forret og dessert og en hovedretsbuffet, eller en helt anden kombination. Det er jeres konfirmation, og jer der bestemmer. Vi har et erfarent personale, der står klar til at håndtere alt det praktiske, og vi kan tilmed hjælpe med telt, borde, stole m.m., gennem en vores samarbejdspartnere.   Så læs mere om mad til jeres konfirmation her eller giv os et kald på 35 42 13 20, hvis du vil høre yderligere om menuen, valg af vine, eller noget helt tredje.   Vi har også frokostordning Hos Madkonceptet tilbyder vi ikke kun catering til diverse events, vi tilbyder også en lækker og varieret frokostordning til din arbejdsplads. Så hvis I her i januar er klar til lidt forandring på jeres arbejdsplads på madfronten, så se vores udvalg af frokostordningsmuligheder her. Vi tilbyder en varieret kost og masser af kombinationsmulighed, alt efter hvad I har brug for.   Rigtig godt nytår herfra, og vi håber at høre fra jer hvad enten det handler om frokostordning eller catering til et arrangement.

    Madkonceptet
    Kommentar
  • Trænger I til ny frokostordning?

      Så har vi nået december og alt hvad denne måned indebærer af lækker mad og drikke. Ikke nok med at vi her hos Madkonceptet forbereder os til julefrokosterne og nytårsfesterne, så gør vi også klar til næste år. Det er ingen hemmelighed, at januar hos mange mennesker står på slankekure, fitnessture, og sund mad for at ryste december måned af sig. Men slankekure behøver ikke at være en nødvendighed og sund mad kan sagtens være så lækker og velsmagende, at januar føles ligeså rar som december. For at holde den sunde livsstil, kræver det oftest at man tager små skridt ad gangen og ændrer sin kost gradvist. Her kan frokostordningen på dit arbejde være et godt sted at starte, og måske bør januar måned være tiden til at overveje, om frokostordningen på dit arbejde tilbyder den sunde og velsmagende kost du har brug for.   Kvalitetsbevidst frokostordning Hos Madkonceptet tilbyder vi en lækker og varieret frokostordning, hvor du kan vælge mellem frokoster i forskellige mængder og varianter. Tag f.eks. vores fuldkornsfrokostordning, hvor sundheden er skruet ekstra i vejret, eller tilvælg kage eller osteanretninger til specielle anledninger. Fælles for alle vores frokostordninger er et fokus på kvalitet og kreativitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Vi sørger samtidig for at holde os opdateret med gastronomiske tendenser og vælger råvarer i sæson, så du altid går glad, og måske inspireret, fra frokostbordet.   Hvad kunne I tænke jer? Vi er klar over, at madpræferencer er forskellige. Vi er derfor altid klar på at tilpasse frokostordningen til lige præcis jeres behov. Det er jo jer, der skal spise den hver dag. Og vi hører altid fra jer hvis I har kommentarer til ugens menu og eventuelle forbedringer. Skal der flere rugbrødsmadder eller salater på menuen, så ændrer vi det bare. Vi er en virksomhed med service i fokus, og derfor sørger vi altid for at alle forhold omkring jeres frokost er afstemt, før vi leverer noget til jer. Frokosten på din arbejdsplads skal gerne være en rar og tilfredsstillende oplevelse. På en hård arbejdsdag, kan den halve times frokostpause betyde meget for dit velvære og glædesniveau. Hos Madkonceptet står vi klar til at hæve glædesniveauet på din arbejdsplads, så giv os et kald hvis jeres frokostordning trænger til et sundheds- og kvalitetsløft. Se mere om vores frokostordning her  eller ring til os på 35 42 13 20

    Madkonceptet
    Kommentar
  • Catering og julefrokost i skøn forening

    Julen er endelig ved at være over os, og her hos Madkonceptet er vi allerede  kommet i julestemning. Og vi glæder os rigtig meget til at fejre denne helt særlige højtid. Vi har allerede været i gang i ugevis med at forberede os på alle de mange julefrokoster og julearrangementer, hvor vi skal servere veltillavet og lækker julemad for jer. Og vi véd, at I også glæder jer til de mange hyggelige og sjove stunder fyldt med al den dejlige mad, som julen byder på. Mange af jer har måske allerede et par datoer reserveret i kalenderen til diverse julefrokoster. Og de fleste af os har jo også en helt klar forventning til hvordan sådan en julefrokost gerne skal forløbe, og hvilke retter vi forventer bliver serveret. Julefrokoster er i Danmark traditionelt noget man holder med venner, familie eller kollegaer. Og retterne på bordet indebærer gerne et udvalg af sild, lune retter som flæskesteg med rødkål og brunede kartofler, en lun leverpostej med bacon, og de fleste ser nok også gerne at den lidt tunge vintermad skylles ned med en øl eller to efterfulgt af en kold akvavit. Men selvom danskerne er svært glade for de traditionelle juleretter og julebuffeter, så er nye retter også små småt begyndt at snige sig ind på repertoiret, såsom gravad laks, forskellige oste og lækre franske deserter.   Bag om julefrokosten Men hvor stammer traditionen med julefrokoster egentlig fra? Det har vi hos Madkonceptet sat os for at prøve at finde ud af. Det lader dog til at, der er lidt uenighed om hvor julefrokosten, som vi kender den, her i landet opstod, men ifølge vores kilder kan den nordiske julefrokost spores så langt tilbage som til vikingerne. Vikingerne holdt det der hed en Midvinterblot eller Julblot, som var en hedensk ofringstradition. Vores naboer i det høje nord, Sverige, Norge og Finland, holder også julefrokoster, hvor retterne minder meget om de danske julefrokostretter, dog med enkelte og faktisk ret markante forskelle. I Sverige og Finland kalder man julefrokost for “Julbord”, og foruden sild vil man typisk finde en “julskinka”, “Kottbullar”, “Janssons fristelse” (en ret bestående af kartofler, løg og ansjoser), gravid laks og prinskorv (små grillede pølser serveret med grov, stærk sennep). I Norge kalder man julefrokosten for “Julebord”, og her serveres typisk risengrød, flæskesteg, “pinnekjøtt” (lammekød), Medisterpølse, “Lutefisk” (som er en fermenteret fisk) og Juletosk. Retterne serveres med surkål og hindbærsovs. Så selvom de danske julefrokostretter på mange måder minder om vores naboers, så er der alligevel enkelte retter, der skiller sig ud. Især den norske ret fermenterede lutefisk, ville man nok have svært ved at nyde som vi gør med fiskefileten i Danmark. Det menes også at den danske version af julefrokosten, stammer fra en tradition der opstod under besættelsen i 1940erne, hvor man mødtes til fællesspisninger i juletiden.   Vi må nok indrømme, at det vi forstår som den helt særlige danske julefrokost, højst sandsynligt udspringer fra en kombination af nordiske traditioner og den fællesspisning, der opstod under besættelsen. Men ligegyldig...

    Madkonceptet
    Kommentar
  • Alle elsker brunch

    Hvem elsker ikke en god og veltillavet brunch? Hvis I vil høre vores bud, så er der faktisk ikke ret mange, som ikke sætter pris på en lækker brunch, med alt hvad der hører sig til. Og den trend kan vi virkelig mærke hér hos Madkonceptet, hvor vores brunch catering er en af vores mest populære catering tilbud. Brunchen er også gået hen og blevet en helt almindelig måde at markere højtider og mærkedage på, og samtidig er den blevet et måltid, som rigtig mange ynder at nyde i weekenden måske på café eller restaurant, og som et alternativ til at hente håndværkere og tebirkes fra bageren.   Det lettere alternativ til frokosten   Selvom man måske skulle tro at brunchen er en forholdsvis moderne opfindelse, så stammer den faktisk helt tilbage til slutningen af 1800 tallets England. Fænomenet opstod nemlig her som et lidt lettere alternativ til den tunge søndagsfrokost, der med fordel kunne indtages efter søndagsgudstjenesten. I stedet for den store søndagsfrokost, som dog også stadig er en udbredt tradition i England, så kombinerede man i brunchen morgenmadens lettere elementer med frokostens tungere og mere salte elementer. Brunchtrenden spredte sig derefter hurtigt til USA, hvor den i dag er en yderst populær måde at mødes og spise sammen på.   Danskerne er vilde med brunch   I Danmark har vi også taget imod brunchtrenden med åbne arme. Der findes jo nærmest ikke den café eller restaurant med respekt for sig selv, som ikke serverer en eller anden variation over den ”klassiske” brunch tallerken eller brunch buffet. For når vi skriver ”klassisk”, så betyder det nærmere bestemt, at den danske brunch typisk varierer lidt fra både den britiske og den amerikanske. Hvor den amerikanske brunch gerne domineres lidt af pandekager, æg og bagels, vil man i England typisk støde på både grillede pølser, de klassiske ”baked beans” og stegte grøntsager som champignoner og svampe. Her i landet er vi mere til en lidt lettere version af brunchen, og man vil ofte støde på retter som f.eks. yoghurt med mysli, frisk frugt og rugbrød med pålæg.   I skal ikke snydes for noget   Her hos Madkonceptet er vi også tossede med dette hélt særlige måltid, og vi forstår godt, hvorfor brunchen er faldet i så god jord hos danskerne. Brunchen ligger nemlig op til hyggeligt og uformelt samvær, hvor man er sammen om at starte dagen på en god måde med alle de bedste elemeter fra både morgenmad og frokost. Og fordi vi ikke synes, at I skal snydes for noget, så tilbyder vi et hav af forskellige retter af vælge mellem, når man bestiller brunch catering hos Os; både de klassiske danske samt indslag fra det amerikanske, spanske, britiske og franske. Og I skal selvfølgelig også have lov til selv at vælge, hvor meget variation I ønsker på tallerkenen. Derfor kan I helt frit vælge mellem 6, 8, 10 eller hele 12 forskellige slags brunchretter, selvfølgelig altid serveret med vores hjemmebagte og højt roste brød til. Og vi...

    Madkonceptet
    Kommentar

newspaper templates - theme rewards