Frokostmenu uge 47

MANDAG

Gl. dags flæskesteg med dampet små kartofler og hjemmesyltet rødkål. Serveres med en kraftig brun sovs (LK)

Vegetar: Pizza med grønkål, feta, appelsin, stegte løg og oliven (tilvalg) (G + LK + L)

Caesar salad med grillet majskylling, ristet croutoner samt frisk revet parmesan (G + LK + Æ + H)

Orientalsk svampesalat med syltet løg, cherrytomater og estragon (H + L)

Stegt roastbeef med ristede løg syltet drueagurk samt hjemmerørt remulade (LK + Æ + L)

Æggesalat med masser smag (Æ + LK + L)

 

TIRSDAG

Spanske kødboller af okse i en cremet tomatsauce smagt til med basilikum, hvidløg og oregano – vi serverer pasta i pesto drysset med parmesan (LK + G + H)

Vegetar: Suppe af ristede græskar. Serveres med crostini by side (tilvalg) (LK + G)

Rødbede/æblesalat med solbær, chili, og en masse urter (C)

Sprød salat med frisk mozzarella, søde tomater, oliven, grillet peberfrugter og ristede hasselnødder (LK + N)

Klassisk bornholmersalat med røget makrel, hakket æg, friske radiser og fintsnittet purløg (Æ + LK)

Skiver af hamburgerryg med tomatkompot og italiensksalat (Æ + LK)

 

ONSDAG

Butterchicken med rispilaf og raita by side: Hertil hjemmebagt nanbrød (L + LK + H + G)

Vegetar. Sprøde grønsager i sur/ sød med rispilaf og raita. Hertil hjemmebagt nanbrød (tilvalg) (L + H + LK + G)

Gulerods fettuccine salat af gulerødder, springløg, soltørrede tomater vendt i marinade, dryssede med græskarkerner.

Grønkålssalat med bolsjebeder, æbler, soltørret tranebær og ristede nødder. (N)

Oksesteg med rygeostcreme vi banker op med agurk og radise (LK)

Den fine skinkesalat med cornichons, rødløg og sød sennep (LK+L+SN+Æ)

 

TORSDAG

Millionbøf med hjemmerørt grov kartoffelmos og grønt drys på toppen (L + LK)

Vegetar: Urtebøf med hjemmerørt grov kartoffelmos og grønt drys på toppen (tilvalg) (L + LK + G)

Blomkålsgranité, kørvel, ruccula, capers, ristede nødder, majs og soltørrede tranebær (N + SE)

Salater med ingefærmarinerede agurker, tomater og peberfrugter og sort sesam (SE)

Nystegte sild med pinke løg, kapers og masser dild (L)

Klassisk wienersalat med sennep og drueagurker (LK + G + L + SN)

Dagens søde tand (G+LK+N+Æ)

 

FREDAG

Helstegte svinemørbrad med sauterede grønsager. Hertil grillet kartofler vendt i en lækker græskarpesto (L + LK + N)

Vegetar: Bagekartofler med sprødt grønsagsfyld (tilvalg) (LK + L)

Pastasalat med grillet grønsager og en lækker olie/eddike dressing (G + L)

Pæresalat med snackpeber og ristede cayenne mandler og rødløgs vinaigrette (N + L)

Husets kreative pålægsbuffet KAN INDEHOLDE (G+LK+N+Æ+H+L+SE+C+SN

* HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

* Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

 

ALLERGI: LK= laktose G = gluten N = spor af nødder   Æ = æg  H = hvidløg   L = løg  SE = sesam  C = chili  SN = sennep