Frokostmenu uge 3

MANDAG

Langtidsstegt nakkekam marineret i æblecider og honning. Hertil stegte kartofler vendt i fennikel, pærer og citron samt en kraftig skyglace der passer til.

Vegetar: Fyldte squash med tomat og citron (tilvalg) (H+L+G+LK +Æ)

Linsesalat med blomkålscouscous, søde abrikoser, ristede græskarkerner og revet citron

Libanesisk fatush salat med søde tomater, mynte, feta, rødløg og spæde salater toppet med smørristede fladbrød (LK + G)

Hønsesalat med grillet auberginer, semidried tomater og peberfrugter vendt i en lækker urtedressing (LK+Æ)

Stegt roastbeef med ristede løg, grov remoulade og peberrod på toppen samt drueagurk. (L+Æ)

 

TIRSDAG

Millionbøf med hjemmerørt grov kartoffelmos og grønt drys på toppen (L + LK)

Vegetar: Falafelbøf med hjemmerørt grov kartoffelmos og grønt drys på toppen (tilvalg) (L + LK + G+ H+Æ)

Nordisk kålsalat med blå birkes, rugkerner samt ristede honning ristede rødbedetern (G)

Orientalsk svampesalat med syltet løg, cherrytomater og estragon (H + L+ C)

Tunmousse som vor mor lavede den i 80’erne (LK+Æ+L)

Kogt Hamburgerryg med spinatterrin og semidried tomater. Hertil en yellow aioli (Æ+ LK)

 

ONSDAG

Butterchicken med rispilaf (L + LK + H + G)

Vegetar. Sprøde grønsager i sur/ sød med rispilaf (tilvalg) (L + H + LK + G)

Thai Beef salat – agurk, sukkerærter, rød peber, kørvel, minimajs, spidskål, syltet rødløg, mynthe, frisk chili (C+H+L)

Sprød salat, med søde meloner, ananas, blåbær, honningristede solsikkekerner og hyldeblomsvinaigrette samt frisk mynte.

Skiver af flæskesteg med hjemmelavet kanelkogt rødkål

Æggesalat på den lette facon (LK+Æ+L)

 

TORSDAG

Spanske kødboller af okse (2 stk. pr. person) i en cremet tomat/basilikumssauce, hertil tortellini i grøn urteolie. (G+LK+Æ+H+L)

Vegetar: Vegetar: Fløde legeret kartoffelsuppe af søde kartofler med rugcrutoner og purløg (tilvalg) (LK + G)

Grønkålssalat med pintobønner, fuldkornsris vendt i en misodressing og ristede nødder (N)

Waldorfsalat anno 2018 (LK+N)

Klassisk vitello tunnato toppet med kapers og citron (LK + G + H)

Klassisk wienersalat med kartofler drueagurk og forårsløg. (L+LK+G)

Dagens søde tand (KAN INDEHOLDE G + LK + Æ + N + C)

 

FREDAG

Så er der Biksemad med bearnaise – rødbeder (LK+L)

Vegetar: Vinter æggekage med grillet grønt (tilvalg) (Æ+LK)

Salat af råmarineret blomkål og palmekål, æbler, tranebær vendt i dild og citron/olivenolie dressing

Hjertesalat med peberfrugt, agurk, løg, kål og dijon-balsamico dressing (SN+ L)

Husets kreative pålægsbuffet (KAN INDEHOLDE G+LK+N+Æ+H+L+SE+C+SN)

* HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

* Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

 

ALLERGI: LK= laktose G = gluten N = spor af nødder   Æ = æg  H = hvidløg   L = løg  SE = sesam  C = chili  SN = sennep