Frokostmenu uge 28

MANDAG

Krydret Spansk paprikagryde med chorizo og skinketern, svampe, rødløg og peberfrugt. Hertil en rispilaf (G+L+H)

Vegetar: Sommer æggekage med grillet grønt og ristede kartofler (tilvalg) (Æ+LK+L)

Ristede kikærter med grillet søde kartofler, tomater, persille, Tamarin dressing og frisk rucola (H+L)

Salat af råmarineret broccoli, savoykål, ærteskud, æbler og ristede nødder (N)

Koriandgravet oksefilet toppet med agurkecremet og syltet løg (L +H)

Skaldyrssalat med citron, mini pasta og asparges (LK+Æ+G)

 

TIRSDAG

Hakkebøf i løgsauce baseret på skyen fra bøffen samt kraftig okseglace, hertil med små dampet kartofler drysset med persille (L)

Vegetar: Karry 'puff' lavet med søde kartofler, gulerødder samt majs og grøntsager (tilvalg) (LK+L)

Tomat/ blomme salat med gedeost og lavendel (LK +L)

Grøntsnack med hjemmelavet hummus

Madkonceptets sunde æggesalat med skinketern og sommergrønt (LK+Æ+L)

Små fiskefrikadeller 1. stk. pr person serveres med remouladesalat (LK+Æ+L+G)

 

ONSDAG

Kok amok Wok, Kylling, rødløg, gulerødder, skalotteløg, peberfrugter, forårsløg, hvidløg, babymajs, ris, cashewnødder og sort sesam (L+C+H+SE+N)

Vegetar: Vegetarisk wok, med rødløg, gulerødder, skalotteløg, peberfrugter, forårsløg, hvidløg, babymajs, ris, cashewnødder og sort sesam (tilvalg) (L+C+H+SE+N)

Squashsalat med oliven, feta semidried tomater og ristede græskarkerner (LK)

Hjertesalat med peberfrugt, agurk, løg, kål og Dijon-balsamico dressing (L+SN)

Hjemmelavet pate med syltet cornichoner og syltet sommergrønt (G+LK+Æ+L+H)

Små nye kartofler med aioli, hjemmelavet stegte løg og plukket urter (LK+Æ+H+L)

 

TORSDAG

Grillet kalvecuvetter med nye kartofler vendt i tangsalt og rapsolie hertil en krydret ratatouille (H+L+C)

Vegetar: Vegetarisk Bolognese lavet med soya kød, løg, zucchini, gulerødder, champignon, peberfrugt, urter og tomat (tilvalg) (H+L+C)

Tomatsalat med grillet peberfrugter, rødløg, feta, oliven og masser urter (L+LK)

Sprøde salater, toppet med søde jordbær, melon, blåbær, honningristede solsikkekerner og hyldeblomstvinaigrette

Tun – hakket æg – urter, forårsløg vendt i en lækker dressing (Æ+L+LK)

Dyrlægens natmad med det der hører sig til (G+LK+Æ+L)

Dagens søde tand (KAN INDEHOLDE G+LK+N+Æ)

 

FREDAG

Steaksandwich med hjemmesyltet rødløg karl/ johan- mayo og cimichuri. (1 STK.PR. PERSON ) ( G+L+H+C )

Vegetar. Selleribøffer med glaseret løg (tilvalg) (G+L)

Salat af råmarineret blomkål og palmekål, vendt i dild og citron/olivenolie dressing

Klassisk broccolisalat med rødløg, agurk, æbler og rosiner (Æ+L+LK)

Husets kreative pålægsbuffet (KAN INDEHOLDE G+LK+N+Æ+H+L+SE+C+SN)

 

* HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

* Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

 

ALLERGI: LK= laktose G = gluten N = spor af nødder   Æ = æg  H = hvidløg   L = løg  SE = sesam  C = chili  SN = sennep