Frokostmenu uge 21

MANDAG

LUKKET

 

TIRSDAG

Tortilla serveres med en tør krydret kødsovs med fyld af bønner og masser krydderier – tomat – peberfrugt, majs, løg og hjemmelavet hvidløgscreme on the side (G + L + H + C + LK)

Vegetar: Tortilla med grønsags saute og hjemmelavet hvidløgscreme on the side (tilvalg) (G + L + H + C + LK)

Æblemarineret broccoli med sesam, æbler, rosiner og grillet peberfrugter. (L+SE)

Klassisk grøn salat med tomat, agurk og rødløg (L)

Tunmousse med frisk dild og citron samt sprøde rugbrødschips (LK+Æ+L+G)

½ æg med søde tomater, løg og friske krydderurter. (L)

 

ONSDAG

Grønne fiskefrikadeller med grov remoulade og ristede hvidløg/ chili kartofler (2 stk. pr. person) (G+LK+L+ C +H)

Vegetar: Grønsagsdeller med grov remoulade og ristede hvidløg/ chili kartofler (tilvalg) (2 stk. pr. person)

(G+LK+L+ C +H)

Hjemmelavet hummus med ramsløg og grønsagssnack. (H+LK)

Sprød grøn salat toppet med søde vandmelon, cremet feta og ristede græskarkerner (LK+N)

Skinkesalat med masser urter, grov sennep, tern af drueagurk og løg. (L+LK+SN)

Stegt roastbeef med hjemmelavet grøn kartoffelsalat (LK)

 

TORSDAG

Boller i karry (2. stk. pr. pers) med kokosmælk, æbler, mangochutney og rød peber. Hertil dampet vilde ris (G + LK +L)

Vegetar: Sprøde grønsager vendt i cremet kokos/karry sauce, stegte grøntsager og vilde ris (tilvalg) (L +H)

Røget laks sennepsdressing og tomatsalsa (SN+L)

Hønsesalat med grillet auberginer, hvidløg soltørret tomater og persille vendt i en let estragoncreme (H+Æ+LK)

Let dampet grønne asparges toppet med hakket æg, rødløg, radiser og en citrusvinaigrette (Æ+L+SN)

Rawfood salat med æbler, nødder, rosiner og kørvel (N)

Dagens søde tand (KAN INDEHOLDE G+LK+N+Æ)

 

FREDAG

Stegt kylling marineret natten over i garamasala, chili, hvidløg, ingefær og lime. Hertil serveres en lun hvedekernesalat og en urtedressing til kyllingen. (C+H+L)

Vegetar: Æggekage med grillet sommergrønt (tilvalg) (Æ+LK)

Spidskålssalat med radiser, dild, anissyltet rødløg og edammebønner (L)

Kulørte kikærter med masser sprøde sommer grønt (L)

Husets kreative pålægsbuffet (KAN INDEHOLDE G+LK+N+Æ+H+L+SE+C+SN)

 

* HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

* Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

 

ALLERGI: LK= laktose G = gluten N = spor af nødder   Æ = æg  H = hvidløg   L = løg  SE = sesam  C = chili  SN = sennep