SAMMENSÆT JULEBUFFETEN

Hos Madkonceptet står vi som sædvanlig for maden til sæsonens mange firmafester og julefrokoster i og omkring København. Da vores kunder ofte har specifikke ønsker til deres julebuffet, har vi her på siden gjort det muligt for dig selv at sammensætte din menu ud fra vores brede udvalg af klassiske og moderne juleretter. Du kan kombinere retterne, som du ønsker, og skabe en lækker og velsmagende julebuffet, der passer perfekt til dit formål og selskab. Så hvis du er på udkig efter en nem og appetitvækkende julebuffet i København, skal du ikke lede længere! Indsend dine ønsker gennem formularen - så modtager du et godt vælg selv-tilbud fra os til din julefrokost.

*Alle julebuffeter er inkl. brød og smør

JULERETTER

Marineret sild med kapers, rødløg og dildcreme
Hjemmelavet karrysild med æbler og ½ æg
Kryddersild med julesmag
Lun smørstegt rødspættefilet med citron og hjemmerørt remoulade.
Røget laks med asparges og kold dildcreme
Hjemmelavet rejesalat
Gravad julelaks med sursød sennep.
Stegt Sønderjysk medister med hjemmelavet surt.
Æg med rejer og hjemmerørt mayonnaise toppet med hakket dild.
Hjemmelavet tunmousse rørt med krydderurter.
Hjemmelavet hønsesalat med svampe, sprød bacon og æbler.
Lun leverpostej med smørristede champignons og sprød bacon.
Parmaskinke med salat af artiskokker og semi dried tomater
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt.
Mørbradbøf med bløde løg
Hjemmelavet frikadeller med agurkesalat.
Flæskesteg med hjemmelavet honningglaseret rødkål
Andesteg med æbler og svesker
Danske og Franske oste med druer og kiks
Gateau Marcel med hindbærcoulis
Ris a l'amande med kirsebærsauce.

*Lyst og mørkt brød samt smør er inkluderet i prisen.

JA
Jeg accepterer betingelserne

SAMMENSÆT SELV JULEBUFFET

9 slags    263 kr. pr. pers


12 slags  313 kr. pr. pers


15 slags  363 kr. pr. pers

 

(Min. bestiling 15 kuverter) 

 

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til  formularen.

 

"Værd at vide"

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

 

Levering i København kr. 325,-

Afhenting af kasser hos kunde kr. 325,-

Sammensæt din egen julebuffet med levering i hele København

Vores lækre og delikate julebuffet leveres til døren i hele København, og den lægger op til julehygge uden stress og jag i køkkenet. Lad bare vores kokke om at forberede den helt store sammensatte julebuffet, så du kan koncentrere dig om at nyde festen. Hos Madkonceptet kan du selv sammensætte din julebuffet, præcis som du ønsker den, og få den leveret i København og omegn. Så skal du eksempelvis være vært for et selskab med pescetarer, allergikere eller gæster med andre specifikke madpræferencer, så vil denne løsning være noget for dig. Afhængigt af om du sammensætter en menu med 9 retter, 12 retter eller 15 retter, kan vi tilbyde dig en skarp kuvertpris, men for at vi nemmere kan give dig et godt tilbud, bedes du udfylde formularen lige her på siden. Vi står altid til rådighed med gode råd og vejledning i forhold til sammensætningen af din julefrokost-menu med henblik på, hvad der egner sig bedst til din fest. Sammensæt din egen julebuffet til levering i København lige her!

Smagfuld og lækker sammensat julebuffet til julefrokosten

Du vælger selv, om din julebuffet i København skal indeholde karrysild, lun leverpostej med bacon eller hjemmelavede frikadeller. Menuen sammensættes nemlig af dig specifikt til din sammenkomst eller julefrokost, og du har mere end 20 lækre juleretter at vælge ud fra. Når det kommer til dessert, vil du så byde på den helt klassiske risalamande med kirsebærsovs, eller foretrækker du et varieret ostebord eller en helt tredje dessert? Det smarte ved konceptet her på siden er, at du kan sikre, at din julebuffet i København dækker alle de forskellige behov og ønsker i selskabet. Samtidig er konceptet ideelt til dig, der gerne selv vil have en lille finger med i planlægningen af menuen til din julefrokost. Du kan få leveret din julebuffet i København eller afhente den lige udenfor byen i Albertslund, hvor vi holder til. Tag et nærmere kig på, hvordan du kan sammensætte din egen festlige, smagfulde og lækre julebuffet til din julefrokost, lige her. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder og vores tilbud, hvis du ringer på tlf. +45 35 42 13 20.