Lad os sørge for jeres frokostordning i Glostrup

Frokostordning Glostrup

Læs mere her, hvis I er på jagt efter en dejlig frokostordning i Glostrup. Er det første gang, I skal prøve firmafrokost eller har I lyst til at prøve noget nyt? Uanset årsagen kan vi hos Madkonceptet tilbyde en lækker og sund firmafrokost, hvor vi bruger friske og lækre råvarer hver dag. Vi bringer dagligt lækker mad ud til mange steder i København og arbejder hårdt på at blive den førende leverandør af en lækker frokostordning i Glostrup. Det tilbud indbefatter også jeres virksomhed. Kontakt os endelig, hvis I vil høre mere om, hvilke muligheder I har for at få jeres firmafrokost leveret af os. 

En frokostordning i Glostrup, der er værd at samles om

Frokosten spiller en central rolle i de fleste virksomheder. Det er her, vi samles med kollegerne på tværs af afdelingerne og vender stort og småt. Der kan ofte løses mange problemer hen over frokostbordet, og samtidig styrkes sammenholdet i medarbejdergruppen. Og så tanker dine medarbejdere energi til arbejdet med frokosten. En god firmafrokost er altså en fornuftig investering med mange positive effekter for jeres virksomhed. Vi kommer også gerne og leverer til jer, der mangler en god frokostordning i Glostrup.

Firmafrokosten skal være sund og nærende

Vælger I os til at levere jeres frokostordning i Glostrup, er I sikret frisk og lækker mad dagligt. Vores firmafrokost er lavet fra bunden af gode råvarer, som vi bestræber os på, primært skal være lokale. Det er godt for nærsamfundet og for miljøet. 

Frokosten skal give næring og energi til resten af dagen, så jeres medarbejdere kan yde deres bedste – også ud på eftermiddagen, hvor mange ellers godt kan føle sig lidt flade. For den optimale sundhed og nydelse sørger vi for variation i retterne i firmafrokosten. Så er chancen for tilfredse medarbejdere, som er nysgerrige efter at se dagens menu, også større. Tjek vores løsninger ud her på siden og bestil din nye frokostordning i Glostrup allerede i dag. 

 

Der skal være noget for enhver smag - hver dag

Vi elsker at have glade kunder og samarbejdspartnere, og vi vil være med i toppen, når det handler om frokostordninger i Glostrup. Udover at fokusere på at maden skal ramme plet hver dag i forhold til sundhed, smag og kvalitet, arbejder vi også for at der skal være variation i retterne, så der er noget for alle på bordet. Ingen skal være sultne eller skuffede, når de er en del af vores frokostordning. 

Vi sætter en ære i vores arbejde

Madkonceptets forretning bygger på kvalitetsbevidsthed og faglig stolthed. Vi vil kendes for vores gode service og lækre mad, og målet er at blive den foretrukne partner til at levere frokostordninger i Glostrup. For os indebærer god service punktlighed med leveringer, lydhørhed over for ris og ros og fleksibilitet over for vores kunders ønsker.

Kontakt os gerne og hør nærmere om vores udbud af lækre frokostordninger i Glostrup.

Få et tilbud på en frokostordning til min. 10 kuverter hver dag

Frokostmarkedet er fyldt med køkkener, og priserne ligner ofte hinanden. Forskellen ligger i kvaliteten og mængden. Madkonceptet portionere ikke efter gram eller tager ekstra gebyr for vegetarer. 

Hos Madkonceptet får i en fleksibel frokostleverandør

Lad os overbevise jer med en prøveuge på vores frokostordning. Udfyld nedenstående formular, og skriv i bemærkninger, at i ønsker en prøveuge. Hvis I idag bruger en mellemmand til Jeres frokostordning, vil der være en væsentlig besparelse at hente ved at gå direkte til køkkenet. Lad os få en dialog sammen, så er vi sikre på at vi kan finde en løsning

Der er ingen binding efterfølgende. 

Jeg accepterer betingelserne