FROKOSTMENU UGE 6 – 2020

MANDAG

Bøf stroganoff med ristede svampe, sprød bacon svampe og skalotteløg, hertil grov kartoffelmos med syrnet fløde (LK + SV + L)

Vegetar: Pastapenne med ristede svampe frisk spinat vendt cremet sauce (tilvalg) (G+LK+H+L)

Asiatisk broccolisalat med peanutdressing, edammebønner, æbler, forårsløg, rødløg, radiser og sort sesam (L+SE+N)

Grønkålssalat og radicchiosalat, grillet selleri og brændte peberfrugter, majs

Grøn hønsesalat med sprøde bønner, grovkornet sennep og friske urter (SN+LK+L)

Ny stegte sild i lagereddike toppet med pink løg og groft plukket dild (G+L)

Brød: Koldhævede havre brød (G)

TIRSDAG

Chilimarineret kylling i pikantsauce med sprøde rodfrugter, serveres med pastapenne vendt i revet parmesan. (LK+H+L+C+G)

Vegetar: Græskarsuppe med groft hakket persille, spelt og ristede knoldselleri (tilvalg) (LK+H+L+G)

Multibønnesalat med grillet blomkål, feta, avocado, rødløg og persille (LK+L+H)

Spicy thaisalat med kinakål, mango, sesam, sugarsnaps og bladselleri (SE+C)

Spansk fiskesalat inspireret fra fiskemarked i Sevilla toppet med en salsa af peberfrugt, skalotteløg, dampet muslinger,
krydderurter og frisk citron (L+LK)

Lun biksemad med sennep og rødbeder (50 gram pr. person) (LK+L)

Brød: Italiensk Manitoba brød, (G)

ONSDAG

Flæskestegs sandwich med hjemmesyltet rødkål og agurkesalat. Hertil hjemmelavet chilicreme til bollen (1.stk.pr. person) (G + LK + C)

Vegetar: Vegieburger med sprødt grønt og avocado / tomatsalsa (tilvalg) (G+H+L)

Stegt rodfrugtsalat vendt i en ruccolapesto og honningristede mandler (LK+N+H)

Kål-cæsarsalat med flager af gulerod, søde majs, cherrytomater, parmesan og store rugbrødscroutoner (LK+G+Æ+L+SN)

Røgsaltet laks med vanilje/ akaciehonning marineret æbler

Stegt Roastbeef toppet med thaimarinade frisk chili og springløg (H+L+SE+C+S)

Brød: Groft speltbrød bagt med kærnemælk (G+LK)

TORSDAG

La La lasagne bagt af oksekød og et hav af varme krydderier, hertil bagt rodgrønt som mama ville gøre i Firenze. (LK+G+H+L +Æ)

Vegetar: Cremet grønsagslasagne med grillet rodfrugter (tilvalg) (LK+G+Æ+H+L+SV)

Gulerods fettuccine salat af gulerødder, springløg, rød spidskål, soltørrede tomater, grønkål, æbler vendt i marinade, drysset med græskarkerner (L)

Orientalsk marinerede gule peberfrugter, squash, cherrytomat, rødløg, hjerteblade med chili, ingefær og hvidløg (H+L+C+S)

Hjemmelavet kylling pate med parmaskinke og syltet squash i grove stykker (LK+Æ+H)

Vegetarisk Broccolispread toppet med sprødstegt brød og grillet peberfrugt (LK+G+H)

Dagens søde tand: Marmorkage med chokolade og groft hakket hasselnødder (LK+G+N)

Brød: Madbrød med soltørrede tomater, chili og parmesan (G+LK+C)

FREDAG

Hvidløgsmarineret Tenderpork filet serveres i en rustik ratatouille og dampet jasminris (H+L+C)

Vegetar: Vegetarisk wok med sprødt grønt vendt i soya, chili og teriaky (tilvalg) (G+L+S+H+C)

Blomkålsgranite med ristede nødder, majs, tranebær, grønkål, friske nektariner (N)

Tomatsalat med feta, grillet peberfrugt, oliven, rødløg og masser hakket kørvel (LK + L)

Husets kreative pålægsbuffet (KAN INDEHOLDE G+LK+N+Æ+H+L+SE+C+SN+SV)

Brød: Dagens brød (G+LK)

ALLERGI: LK= laktose G = gluten N = spor af nødder  Æ = æg  H = hvidløg  L = løg SE = sesam  C = chili  SN = sennep  SV=svampe  S=Soya