MINIMUMSBESTILLING

Minimumsbestilling er 12 kuverter.

 

ÆNDRINGER

Bestillinger eller ændringer af frokost, skal foretages inden kl. 12.00, hverdagen før levering. Alle ændringer sendes til info@madkonceptet.dk, hvorfra man altid vil modtage en bekræftelse. Denne bekræftelse er kundens kvittering, og bør gemmes indtil ændringen er faktureret af Madkonceptet. 

 

BETALING

Alle priser er eksklusive moms 25 %. Betalingsbetingelser: varierer alt efter kunde, fakturering foretages efter aftale, men som udgangspunkt én gang om ugen  Overskrides betalingsfristen med 7 dage ophører frokostleverancen øjeblikkeligt uden yderligere varsel.

 

OPSIGELSE

Aftalen løber, indtil den opsiges af en af parterne, med løbende måned + 30 dage. Ved sidste leverance vil der blive pålagt dobbelt transport, da servicet skal afhentes den efterfølgende hverdag. I en aftalt prøveperiode gælder opsigelsesvarslet ikke.

 

PRISREGULERING

Vi forbeholder os ret til at regulere vores priser, og tilstræber at det gøres én gang årligt i henhold til forbrugerprisindekset. 

 

LEVERINGSPRISER

København City, Frederiksberg og broerne, 2300, 2400, 2450, 2600, 2605, 2610, 2650, 2660, 2700, 2720, 2730, 2740, 2820, 2860, 2900 og 2920 kr. 150- pr. levering. Ved levering udenfor disse områder er priserne variable. Ovenstående leveringspriser tager udgangspunkt i at levering tidligst finder sted kl. 11.00. Såfremt levering ønskes før kl. 11.00 skal dette separat aftales med Madkonceptet. Ved særligt vanskelige forhold på leveringsstedet kan vi efterfølgende være nødsaget til at pålægge et ekstra gebyr. Alle priser er eksklusive moms.

 

SERVICE

Servicet skal rengøres efter brug og stilles i de medfølgende kasser, der anbringes synligt til vognmanden den efterfølgende dag. Er servicet ikke rengjort, vil der blive pålagt et gebyr på 10 kr. Pr. kuvert. Er servicet mod forventning ikke pakket i de medfølgende kasser, vil der blive pålagt et gebyr efter vognmandens gældende satser. Det er vigtigt at sørge for, at servicet kommer tilbage til køkkenet den efterfølgende dag, da køkkenet ellers kan mangle service til at anrette frokost på.

Service er en stor udgift i køkkenet, og vi vil hellere bruge pengene på at lave en rigtig god frokost i stedet for på fade, service m.m. – Så hjælp venligst køkkenet og dermed jer selv, og send al servicet retur.

 

ERSTATNINGSANSVAR

Madkonceptet har selvfølgelig en erhvervs og produkt ansvarsforsikring, der vedrører person og tingskader op til 10 millioner i samlet erstatningssum.

 

SAMARBEJDSPARTNERE

Et samarbejde med Madkonceptet er en tillidssag. Vi bruger kun leverandører som vi kan stole på med levering til tiden og bedste kvalitet af produkter. Hvis du er interesseret i et samarbejde med Madkonceptet, så kontakt os på tlf 35 42 13 20.