3 RETTERS MENU

3 retters menu

Ønsker du en mindeværdig fest, er det en god idé med en velanrettet 3 retters menu. Maden ankommer i engangsemballage, og er klar til at jeres serveringspersonale kan anrette maden.

Madkonceptet hjælper gerne med gode råd til sammensætning af menu samt valg af vine. Ring til os på tlf. 35 42 13 20, og få hjælp til at sammensætte din perfekte menu.

 

3 RETTERS MENU

Hummerbisque med julienne urter i citron. Rillette af torsk og grønlandske rejer toppet med rugbrødscroutoner
Modnet laks i lime med ingefær, citrongræs og chili. Hertil purløgs emulasion med variation af karse og sprød palmekål.
Varm røget laks på babyspinat, med semidried tomater og grillet grønne asparges. Hertil en cremet Wasabi/ dild dressing.
Dansk stenbiderrogn med lun kartoffel sifon, sprød kartoffel & karse
Cremet jordskokkesuppe med smørristede rugbrødscroutoner samt fintsnittede urter og ramsløg

Grillet oksefilet fra kødkvæg. Serveret med bagt selleri og pastinak vendt med persille og skalotteløg, sauteret mini portebello, presset cremekartoffel og smørpisket rødvinssky
Grillet kalvefilet med kraftig sauce demiglace. Pommes Anna med brunet smør og persille. Syltet rodfrugter med tranebær. Hertil friteret risotto med estragon og pankorasp
Grillet Tournedos af kalvemørbrad gratineret med kryddersmør, serveret med kartoffelbrud, syltede skalotteløg med enebær, karmelisseret selleri og hertil kraftig rødvinsglace på egen kalvefond
Helstegt oksemørbrad stegt med 3 slags peber, lun svampesalat og spinattærte. Kartoffel fondant med timian, rosmarin & kraftig trøffelsauce
Spinat-farseret unghanebryst. Serveret med karamelliseret spidskål, pommes Anna med brunet smør og persille. Syltet rodfrugter med tranebær og aromatisk pebersauce

Lun chokoladesouffle med 2 slags sorbet, serveres med kold vaniljeskum og årstidens vilde bær
Havtorn sorbet med lakrids tuille. Mørk chokolademousse med vaniljesauce og ristede knas
Hvid chokolademousse med lakridscrème, mandelmakron og vaniljebagte rabarber
Vanilie panna cotta med bærkompot og crumble. Hertil frisk frugtsalat
Citronfromage med knas, syltede citron, urter & vanilieskum

TILKØB

JA
Jeg accepterer betingelserne

3 RETTERS MENU

3 retter    295 kr. pr. pers

 

(Min. bestiling 15 kuverter) 

 

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til  formularen.

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

 

Levering i København kr. 315,-

Afhenting af kasser hos kunde kr. 315,-