Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

Ugemenu 9 2017

Mandag
Varm ret: Medister med stuvet blomkål og hvide kartofler
Vegetar: Kokkens valg
Salat: Grøn salat og Fyldig salat
Pålæg 1: Kokkens pålægsbord
Pålæg 2: Kokkens pålægsbord

Tirsdag.
Varm ret: Hamburgerryg med dampede haricort vert og gulerødder
Vegetar: Kokkens valg
Fyldig salat: Nordisk frisk cooscous salalt med æblesaft, bladselleri og kinaradise
Let salat: Mix salat med revet gulerod, tranebær og solsikkekerner
Pålæg 1: Hønsesalat
Pålæg 2: Dyrlægens natmad

Onsdag.
Varm ret: Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, pebersauce og bagte rodfrugter
Vegetar: Kokkens valg
Fyldig salat: Tyrkisk kikærtesalat vendt med tomat, persille og citronsaft
Let salat: Rucolasalat med melontern, azurkispirer og persilledrys
Pålæg 1: Grov skinkesalat
Pålæg 2: Roastbeef med pickles og revet peberrod

Torsdag
Varm ret: Honning glaseret kylling drysset med nachos og ost dertil ris
Vegetar: Kokkens valg
Fyldig salat: Revet rødbede/gulerod råkost vendt med springløg og citron
Let salat: Fintsnittet hvid kål med rucola, cherry tomater, kokosdrys og tørret tranebær
Pålæg 1: Æggesalat
Pålæg 2: Hamburgerryg med italiensk salat
Kage: Gammeldags Æblekage

Fredag
Varm ret: Dampet laks med skaldyrssauce og kartoffelmos
Vegetar: Kokkens valg
Salat: Grøn salat og Fyldig salat
Pålæg 1: Kokkens pålægsbord
Pålæg 2: Kokkens pålægsbord

HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

newspaper templates - theme rewards