Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

Ugemenu 27 2017

Mandag:
Marineret kalkunbryst med pasta og grønt
Vegetar: Farseret aubergine
Fyldig salat: Frisk cous cous med urter
Grøn salat: Græsk salat med oliven, løg og feta
Pålæg 1: Torskerogn med citron og dildmayonnaise
Pålæg 2: Skinke, tomat, ost og sennepsdressing

Tirsdag:
Glaseret skinke med sauce og kartofler
Vegetar: Grøntsags terrin
Fyldig salat: Vild rissalat med melon og grønt
Grøn salat: Asiatisk salat med brødcroutons og peberfrugt
Pålæg 1: Kylling med sesam samt spinat i citron og sød chili sauce
Pålæg 2: Lakserulle med citroncreme

Onsdag:
Moussaka
Vegetar: Grøntsagslasagne
Fyldig salat: Pasta salat med soltørret tomat, artiskok og pesto
Grøn salat: Marineret blomkålssalat med ærter og karry/mango dressing
Pålæg 1: Makrel i tomat med hytteost
Pålæg 2: Spicy hønsesalat med bacon, karry, ananas og dressing

Torsdag:
Rødspætte med hvide kartofler og krydderurte sauce
Vegetar: Asparges tærte
Fyldig salat: Marineret lilla spidskål med gulerod og tranebær
Grøn salat: Hvedekernesalat med springløg og piment
Pålæg 1: Okse med grillet sommergrønt, gedeost og urter
Pålæg 2: Spegepølse med sky og løg

Fredag:
Smørrebrød

HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

newspaper templates - theme rewards