Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

Ugemenu 21 2017

Mandag:
Chili con carne med ris
Vegetar: Grøntsagstærte
Fyldig salat: Pasta med pesto, tomater og løg
Grøn salat: Husets blandede grønne salat
Pålæg 1: Roastbeef med pickles og syltede løg
Pålæg 2: Æggesalat

Tirsdag:
Marineret kylling med bulgur og grøntsager
Vegetar: Risotto med grønt
Fyldig salat: Couscous salat med friske grøntsager og dressing
Grøn salat: Græsk salat med feta, oliven, tomater, agurker og løg
Pålæg 1: Hamburgerryg med italiensk salat
Pålæg 2: Sommersalat med radiser

Onsdag:
Kulmule med kartofler og persillesauce
Vegetar: Fyldte auberginer
Fyldig salat: Nudelsalat med ananas, peberfrugter, spidskål og dressing
Grøn salat: Rucolasalat med syltede rødløg og syltede fennikel
Pålæg 1: Tapasfad med artiskok og oliven
Pålæg 2: Karry/mango sild

Fredag:
Stegt svinekam med rodfrugter, kartofler og champignonsauce
Vegetar: Kokkens valg
Fyldig salat: Kokkens valg
Grøn salat: Kokkens valg
Pålæg 1: Kokkens valg
Pålæg 2: Kokkens valg

HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen

newspaper templates - theme rewards