FROKOSTMENU UGE 38

Mandag

Krydret Asiatisk kødsauce med dampet røde jasminris

Vegetar: Vegetarisk Bolognese levet med soya kød, løg, zucchini, gulerødder, champignon,
peberfrugt, urter og tomat (tilvalg)

Squash salat med spelt, ruccola og crunchy grøn pesto toppet med cherrytomater

Grønsalat med radicchio, agurk, snackpeber og broccoli vendt i en balsamicovinaigrette

Stegte roastbeef med thaimarinade og masser af urter

Let skaldyrssalat med frisk citron, dild og asparges

 

Tirsdag

Langtidsstegt nakkekam marineret i æblecider og honning. Hertil barbecuestegte kartofler
og en lækker sauce der passer til.

Vegetar: Omelet med frisk spinat og sensommer løg (tilvalg)

Grøntsnack med Camillas hjemmelavet hummus

Libanesush fatush salat med søde tomater, mynte, feta, rødløg og spæde salater toppet med smørristede fladbrød.

Tun – hakket æg – urter, forårsløg vendt i en lækker dressing

Skiver af Græsk farsbrød lavet på kalv og hjemmelavet tzatziki

 

Onsdag

Stegte ris i soja, kylling, sesam, peanuts, ingefær, rødløg. Hertil sur/sød chili dip med friskhakket koriander.

Vegetar: Stegte ris i soja, sesam, peanuts, ingefær, rødløg. Hertil sur/sød chili dip med friskhakket koriander (tilvalg)

Ristede kikærter med grillet søde kartofler, tomater, persille, tamarin dressing og frisk rucola

Spidskålsalat med edamme bønner, radiser, agurk, purløg, sesamolie, og revet citron

Kogt Hamburgerryg med spinatterrin og semidried tomater. Hertil en yellow aioli

Små lune lakse/torske fiskedeller med grov remoulade (1. stk. pr. person)

 

Torsdag

Grillet kalvecuvette med stegte grønsager og timian ristede kartofler. Hertil en kold urtecreme.

Vegetar: Selleribøf med stegte grønsager og timian ristede kartofler. Hertil en kold urtecreme (tilvalg)

Salat af råmarineret blomkål og palmekål, æbler, tranebær vendt i dild og citron/olivenolie dressing

Hjertesalat med peberfrugt, agurk, løg, kål og dijon-balsamico dressing

½ pillede æg med toppet med grønsagssalsa wasabimayo.

Hønsesalat med grillet auberginer og peberfrugter vendt i en lækker urtedressing

Dagens søde tand.

 

Fredag

Spansk paprikagryde med chorizio og skinketern, svampe, rødløg og peberfrugt. Hertil en rispilaf

Vegetar: Tofu og Krydret grøntsager marineret i paprika og cayenne peber samt lime og sugarsnaps (tilvalg)

Rawfood salat med grønne linser, grillet gulerødder og rødbeder, friske ananas og friske vendt i appelsinvinaigrette og masser friskhakket krydderurter.

Salater med ingefærmarinerede agurker, tomater og peberfrugter og sort sesam

Husets kreative pålægsbuffet

* HVER DAG LYST OG MØRKT BRØD

* Der tages forbehold for udgået varer og andre forhold som kan medfører ændringer i menuen