Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


UGE50

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

Print menu virker pt .ikke  [/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Kogt hamburgerryg med aspargessauce og dampede kartofler
Vegetar: bagt kartoffel med grøntsagsfyld
Sprød rødkålssalat med valnødder og appelsindressing
Vild cæsar salat med ristet serranoskinke
Roastbeef med kold kartoffelsalat
Røget laks med urtecreme by side
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød [/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Frikadeller med kanelstuvet hvidkål og
dampede kartofler (2 stk. pr.person)
Vegetar: flødelegeret grøntsagssuppe
Stegte rodfrugter med ruccola pesto
Pæresalat med cayennemandler og rødløgsvinagrette
Hønsesalat med grillet auberginer og semidried tomater
Valnøddespegepølse med sky og løg
Husets Tapasanretning
Dagens søde tand
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Stegt kyllingebryst med krydret fyldig tomatsauce og grov Bulgur
Vegetar: Bulgur med grøntsagsgryde
Stegte kartofler i honning/dijon med frisk ingefær og radiser
Grøn salat med ananas, meloner og honningristede solsikkekerner
Suprice pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Indisk carry marsala med oksekød og kokosris
Vegetar: indisk carry marsala med grøntsager og dampede ris
Kikærtesalat med babyspinat, rødløg og frisk mozzarella
Asiatisk spidskålssalat med pære, fennikel, mynte og citrus/ ingefærdressing
Stegt kalkunbryst med hjemmelavet grov basilikumpesto og semidried tomater Tunsalat med drueagurker og forårsløg
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Tarteletter med høns i asparges
(2 stk. pr person)
Vegetar: tarteletter med stuvede ærter, gulerødder og friske asparges Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet’s Sunde salat.
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God weekend

 

[/column]

newspaper templates - theme rewards