Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


UGE49

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

Print Menu

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Svinekam stegt som vildt, cremet skysauce og dampede kartofler
Vegetar: vegetarpizza
Madkonceptets broccolisalat med estragon og honningristede solsikkekerner
Grøn waldorfsalat med æbler, vindruer og valnødder
Æg med rejer, tomater og kryddermayonaise
Roastbeef med remoulade, ristede løg og høvlet peberrod
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Indbagt fisk i citron/ flødespinat med hvedekernesalat med ristede rødbeder
Vegetar: indbagte grøntsager med hvedekernesalat
Italiensk pastasalat med kylling, cherrytomater og frisk basilikum
Hvidkålssalat med gulerødder, granatæble og sesamolie
Lun leverpostej med bacon og champignon
Scubby´s populære æggesalat toppet med brøndkarse
Dagens søde højdepunkt
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Mexicansk chili con carne med ris
Vegetar: vegetarisk chili con carne
Cæsarsalat med sprødstegt kylling, croutoner og frisk parmesan
Spidskålssalat med søde meloner, ferskner, mynte og ristede nødder
Surprice pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Kylling i karry med masser af grønt og dampede ris
Vegetar: sprøde grøntsager i cremet karrysauce og dampede ris
Hjertesalat med spelt, æbler og soltørrede tranebær
Spæde salater med grillet grønt, feta og oliven
Fiskefrikadeller med citron og remoulade
Grov skinkesalat med bagte rodfrugter og brøndkarse
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Fløde gullasch med rodfrugter og dampede kartofler
Vegetar: kartoffelæggekage med tomater og purløg
Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet´s Sunde salat
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God weekend[/column]

newspaper templates - theme rewards