Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


[column width=”30%” margin_right=”3%”]

UGE30
Print Menu

[/column]

[column width=”32%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Millionbøf med rustik kartoffelmos  og drys af persille
Vegetar: Gulerods-Fennikel Gratin med Kapers & Ost
Multibønnesalat med ristede Haricot Vert, Mandler, Urtegrønt & grillet Citron
Grøn salat med cherrytomat, parmesanflager, salte græskarkerner, persille og sprøde radiser
Tunsalat med ærter og hakket æg samt drys af dild på toppen
Sønderjysk spegedreng med grov remoulade og ristede løg
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød [/column]

[column width=”28%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Bagte peberfrugter med fiske/grøntsagsfyld med krydret tomatsauce og fuldkornspasta
Vegetar: Brunet løgtærte med mozarella 
Spidskålssalat med ærter, røde peberfrugter og tørrede abrikoser vendt i tahindressing
Mormorsalat med fløde/ citrondressing, melon og ristede mandler
½ æg med tomat og brødkarse samt mayo by side
Pate med syltet sommergrønt
Dagens søde højdepunkt
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Kyllingelasagne med spinat og gulerødder
Vegetar: Vegetar lasagne
Rødkålssalat med appelsiner og rosiner vendt i en chili/ingefær dressing og masser hakket urter
Tomatsalat med frisk mozzarella samt søde rødløg og citrusvinaigrette
Surprice pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Mormor gryde med skært skinkekød, champignon og chorizo. Hertil dampet ris
Vegetar: Grønsagstærte
Råstegte kartofler med grøn salsa af persille og hvidløg
Blandet grøn salat med citronmarinerede æbler, gulerødder samt ristede nødder
Skiver af stegt kalkun med semidried tomater og pastahorn vendt i oliventapanade
Roastbeef med thaimarinade og springløg på toppen
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Flæskestegssandwich med Surt & Rødkål (1 pr. person)
Vegetar: Vegetar sandwich ( 1 pr. person)
Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet´s Sunde salat
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God sommer og god weekend

[/column]

newspaper templates - theme rewards