Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


[column width=”30%” margin_right=”3%”]

UGE20
Print Menu

[/column]

[column width=”32%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Mormor´s mørbradgryde med chorizo, svampe, gulerod og rød peberfrugt. Hertil Kartoffelmos
Vegetar :Grønsags gryde med kartoffelmos
Caesar salt med grillet kylling – ristede blommetomater og fennikel samt revet parmesan
Grøn salat med peberfrugter og rødløg samt tyndt skåret hvidkål
Tunsalat ( lavet på skyr ) med hakket æg, oliven og drys af purløg
Skiver af mager roastbeef med ristede løg og hjemmerørt remoulade
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød [/column]

[column width=”28%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Spansk de Valencia med kylling og scampirejer samt masser grønt
Vegetar: Grønsags paella
Pasta  á la Espanha, pasta vendt i peberfrugtdressing fintsnittet savojkål og honningristede solsikker
Blomkålssalat med tranebær, hasselnødder og karse vendt i sesamolie
Peberpaté med syltet forårsgrønt
Klassiks kartoffel mad med hakket rødløg og drys af purløg med mayo by side
Dagens søde højdepunkt: Marmorkage
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brødd

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Peberstegt kalkun med krydret tomatsauce samt  gule ris  og rustik ratatouille
Vegetar: Æggekage med forårsgrønt
Salat af nye kartofler med bagte svampe og chorizo vendt i krydderurtercreme
Grønne/røde salater med tomat, ærter & radiser samt emmentaler
Surprice pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Klassiks Lasagne med magert oksekød og masser grønt
Vegetar: Grønsags lasagne
Honning bagte rodfrugter med sesam og appelsin vendt i friske krydderurter
Grønne Salater med Majs, Blomkål, og syltet Æbler
Skiver af mager kamsteg med hjemmesyltet rødkål
Oksesalami med grøntærtehumus
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Klassiske frikadeller med lun kartoffelsalat
Vegetar: Grønsags frikadeller med lun kartoffelsalat
Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet´s Sunde salat
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God weekend og god pinse.

Vi holder lukket mandag den 20. maj.

[/column]

newspaper templates - theme rewards