Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


[column width=”30%” margin_right=”3%”]

UGE12
Print Menu

[/column]

[column width=”32%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Mulligatawny (fyldig kylling-karrysuppe med ris)
Vegetar: Karrysuppe
Bagte rødbeder med æbler honning/soja dressing vendt
i friske krydderurter og sesam Pæresalat med cayennemandler
og rødløgsvinagrette Dyrlægens natmad med løgringe
Roastbeef med grov remoulade, ristet løg og høvlet peberrod
Husets Tapasanretning Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”28%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Kalkunlasagne med savojkål Vegetar:
Vegetarlasagne Rødkålssalat med forårsløg og citrongræs
Indisk kartoffelsalat med stegte blomkål og cashewnødder
Ny stegte frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
Rilettee af hvid fisk rørt med sauterede nye urter og syltede tomater
Dagens søde højdepunkt: Kiksekage Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Forloren hare med vildtsauce og kogte kartofler
Vegetar: Kartoffelpizza med tomatsalsa
Grønne bønner med grov hasselnødde- persillepesto og semidried tomater
Spidskål/fennikel/æblesalat med citron og granatæblekerner
Surprice pålægsbuffet Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Grønne fiskefrikadeller med krydre stegte kartofler hertil grov remoulade
Vegetar: Fyldte portobellosvampe Ruccolamarineret pastasalat
Madkonceptets broccolisalat Grov skinkesalat med citronbagte rodfrugter
Oksespegepølse med cornichoner, oliven og rødløg
Husets Tapasanretning Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Chili con Carne med dampet grønne jasmin ris
Vegetar: Selleribøf med bløde løg
Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet´s Sunde salat Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God weekend

[/column]

newspaper templates - theme rewards