Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


Uge 8

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

Print Menu[/column]

[column width=”32%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Lynstegte grønsager med svinekød i sursød sauce. Hertil dampet jasminris
Vegetar: Grøn lasagne
Blomkål-Spidskålssalat vendt i cremet Citrondressing med Æble & ristede Mandelsplitter
Grøn salat med agurk, emmentaler, rødløg samt semidried tomater vendt i hvid balsamico
Tunsalat med masser grønt og et strejf af tabasco
Roastbeef med rødbedetern og peberrodscreme
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst og mørkt brød

[/column]

[column width=”28%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Julefrokost anno 2013

 

 

Vegetar: Julefrokost anno 2013

 

 

 

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Krydret Italiensk kødsauce med pasta penne
Vegetar: Krydret tomatsauce med grønsager og pasta penne
Salat nicoise med let sennepsdressing
Grøn/ rød salat med mango, agurk og snack peber
Suprice pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød  [/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Stykker af Kyllingebryst i cremet Paprikasauce med Timian, Perleløg, Grøntsager & stegte Kartofler (1 stk.pr. Person)
Vegetar: Citrusbagt Ærtebøf med Stegte kartofler
Grov bulgursalat med grillet julegrønt og sortøjede bønner
Grøn salat med ingefær marineret grønsager
Grov skinkesalat på den lette facon
Fiskefrikadeller med grov remoulade
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Byg selv pitabrød med hjemmelavet dressing og tilbehør (1 stk. person)
Vegetar: Byg selvpitabrød med fyld af grillet grønt og dressing (1.stk.pr. person)
Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet’s Sunde salat.
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God weekend

[/column]

newspaper templates - theme rewards