Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


UGE 43

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

UGE43
Print Menu

[/column]

[column width=”32%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Hakkebøf af magert oksekød med løgsovs hertil dampet persille kartofler
Vegetar: Efterårstærte med tilbehør
Quinoasalat med semidried tomater, agurk samt grillet peberfrugter vendt i sesamolie
Grøn/rød salat med mango, melon samt revet gulerødder. Hertil en mormor dressing
Skinkesalat lavet på den sunde manér med masser grønt
Karrysild i hjemmelavet karrycreme med tern af søde æbler og toppet med hakket dild
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”28%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Forlorenhare med mormorsovs og dampet kartofler
Vegetar: Fyldt Peberfrugt med Rosmarinstegt fyld
Kikærte tabule med grillet grønt vendt i basilikumspesto
Grønsalat med broccoli, ærter, radiser og blomkål
Roastbeef med peberrodscreme
Skiver af røget laks med dildcreme
Dagens søde højdepunkt
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Kyllingelasagne med spinat og gulerødder
Vegetar: Grønsagslasagne 
Fransk bondesalat med kartofler, tun, grønne bønner samt rødløg vendt i en olie/eddike dressing
Grønne Salater med små Pastahorn, marinerede Oliven, Cheddar, Jalapenos
Surprice pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Klassisk mørbradgryde med bacon, cocktailpølser og champignon. Hertil dampet ris
Vegetar: Grønsagsgryde med ris
Rå marineret rødbeder med æbler, rosiner og ristede nødder vendt i solbærsirup og hakket persille
Grøn salat med frisk mozzarella, tomat, rødløg samt oliven vendt i rosmarinolie
Hønsesalat med grillet grønt
Mager kødpølse med ristede løg og remoulade
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Helstegt kalkun med ratatouli og cous cous pilaf
Vegetar: Grillet Squash med stegte Nudler & sprøde Grøntsager og ratatauli
Madkonceptet’s Fyldige salat
Madkonceptet´s Sunde salat
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

God weekend

[/column]

newspaper templates - theme rewards