Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


UGE 3

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

Print Menu [/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG 

Mager svinekam med rustik/krydret tomatsauce. Hertil oregano stegte kartofler (1 skive pr. person)
Vegetar: Grønsagstærter
Salat nicoise med let sennepsdressing
Røde/Grønne salater med gulerod, sugarsnaps og limemarinerede bolsjebede
Skiver af røget laks med dildcreme
Roastbeef med hjemmelavet kartoffelsalat
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Klassisk gullasch med dampet persille kartofler
Vegetar: Kartoffelæggekage med drys af krydderurter 
Honning ristede rødbeder med sødeæbler og masser hakket krydderurter vendt i citrusvinaigrette
Grøn salat med ærter, radiser, blomkål og emmentaler
Lun leverpostej med ristede champignon og baconknas
Kalkun med karrysalat
Dagens søde højdepunkt
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Spicy chili con carne med dampet jasminris
Vegetar: Chili uden carne med dampet jasminris
Pastasalat med grov basilikumspesto, semidried tomater, agurk og flager af parmesan
Pæresalat med cayennemandler og rødløgsvinagrette
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Kylling i grøn karry. Hertil kokosris
Vegetar: Grønsager i grøn karry. Hertil kokosris
Kikærtesalat med hakket chili, tomat, oliven og syltet rødløg vendt i balsamico dressing og frisk basilikum
Krydret appelsinsalat med grønne æbler og frisk mynte
Skinkesalat på den lette facon med drys af purløg
½ æg med tomat og brøndkarse samt mayo
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Forlorenhare med dampet kartofler og mormor sovs
Vegetar: Bagekartoffel med hytteostcreme og sprøde grønsager
Madkonceptets fyldige salat
Madkonceptets sunde salat
Husets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst og mørkt brød

God weekend

[/column]

newspaper templates - theme rewards