Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


UGE2

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

Print menu[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TIRSDAG

Thailandske fiskefrikadeller med koriander og citrongræs. Hertil ris pilaf og grov remoulade (2 stk. pr. person)
Vegetar: Spinat/løg postej med rosenkål og feta. Hertil ris pilaf
Madkonceptets broccolisalat
Grønne salater med ristede cashewnødder mango og sukkerærtespirer
Skinkesalat med citronbagte rodfrugter
Klassisk kartoffelmad med løgringe og hjemmerørt mayo
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

TORSDAG

Madkonceptets mørbradgryde med dampet ris
Vegetar: Madpandekager med champignon á la creme
Caesar salad med grillet kylling, frisk parmesan og croutoner
Spidskålssalat med edamamebønner, forårsløg og wasabi/citron dressing
½ æg med rygeostecreme
Helstegt kalkun med oliventapanade og semidried tomater
Dagens søde højdepunkt
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

MANDAG

Krydderurtestegt nakkesteg med trøffelsauce og sesamstegte kartofler (1 skive pr. person)
Vegetar: Kartoffelpizza med rosmarin og frisk tomatsalsa
Multibønnesalat med grov hasselnødder/Mynthe pesto
Æblesalat med feta, oliven og rødløg
Køkkenets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

ONSDAG

Stegt kylling med chilikartofler, skysauce og hjemmesyltet agurkesalat (1 stk. pr. person)
Vegetar: Kikærte gryde med chilikartofler
Rugsalat med bagte rødbeder, søde æbler og frisk peberrod
Grøn/rød salat med frisk mozzarella, semidried tomater og rødløg
Vitello tunnato (kalveculotte med tunsauce)
Sønderjysk spegepølse med sky og rå løg
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst samt mørkt brød

[/column]

[column width=”30%” margin_right=”3%”]

FREDAG

Madkonceptets spicy lasagne
Vegetar: Spicy vegetar lasagne
Madkonceptets fyldige salat
Madkonceptets sunde salat
Husets kreative pålægsbuffet
Husets Tapasanretning
Hjemmebagt lyst og mørkt brød

God weekend

[/column]

newspaper templates - theme rewards