Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.


Sommerfryd på gaflen

Journalist: Iben Sander Christensen
Fotograf: Kim Bjærre

Downtowns entusiastiske mundskænke tropper op på en solbeskinnet Lipkesgade på Østerbro. Nok er klokken kun lige knap middagstid, men både Emilie og jeg har medbragt en fornuftig sult og hilser den 10-retters sommerbuffet fra Madkonceptet velkommen som dagens frokost.

Gastronomiske superhelte
Ejeren André Hansen og Foto-Kim er allerede i fuld gang med at dække op i gården til en omgang festlig havehejs. Mens de diskuterer dug, service og opstilling, savler tøserne i smug over de farvestrålende retter på rad og række.

Hver enkel tallerken har fået besøg af sommersæsonens gastronomiske superhelte: Den søde panna cotta har fået en hat af syrligsød rabarberkompot, den cremede kartoffelsalat er drysset med sprøde, grønne asparges, brøndkarsen er frisk, og tomaterne dufter af sol og sommer.

Det handler om tillid
Madkonceptet har specialiseret sig i at sammensætte lækre cateringmenuer og levere madglæde til livets små og store fester. De gør det let og lækkert at droppe køkkentjansen, så du i stedet kan nyde festen sammen med gæsterne.

”Vi står med ansvaret for maden til vigtige mærkedage i folks liv som f. eks. konfirmation og bryllup. Derfor er det lige så vigtigt for mig, at maden præsenterer sig indbydende og lækkert på bordet, som at den smager godt,” siger André Hansen.

Endelig er det tid til at smage på herlighederne, og vi kaster gaflerne i. Jeg har fattet konceptet: Det er sommerfryd på gaflen, og det smager, så fuglene synger.

[social-master]

newspaper templates - theme rewards