Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

BUFFET

Madkonceptet tager udgangspunkt i danske råvarer, men tilsætter gerne krydderier, der giver maden en spændende smagsnuance. Vores buffeter spænder fra den traditionelle og til det lidt mere ekseptionelle.

Madkonceptet hjælper gerne med at sammensætte en buffet til Din fest.

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til nedenståenede formular.

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

Buffet nr. 1         188 pr. pers 
Buffet nr. 2         198 pr. pers
Buffet nr. 3         198 pr. pers
Buffet nr. 4         225 pr. pers
Buffet nr. 5         229 pr. pers
Buffet nr. 6         275 pr. pers
Buffet nr. 7         305 pr. pers
Buffet nr. 8         350 pr. pers
Forårsbuffet       275 pr. pers 

(Min. bestiling 15 kuverter)


Buffet nr. 1

  • Lakridsmarineret laks på bund af spæde salater
  • Miniquiche med tomatsalsa og frisk mozzarella toppet med ramsløg
  • Cremet grøn kartoffelsalat af petit kartofler
  • Fuldkornspasta med parmesan og ruccolagremolata samt semidried tomater
  • Mango/melonsalat med honningristede solsikkekerner
  • Krydderurtestegt oksefilet
  • Stegt unghanebryst med ricotta og krydderurter
  • Crunchy applepie med kold vanilliecreme
  • Hjemmebagt fuldkornsbrød


 Vælg Buffet nr. 1

Buffet nr. 2

  • Grillet tigerrejer med olivenolie, citronsaft og frisk persille
  • Tomatsalat med mozzarella toppet med frisk basilikumblade
  • Parmaskinke med honningsyltet figner og balsamico
  • Spinat-tagliatelle med grillstegt unghanebryst og semi-dried tomater
  • Bagte jordskokker med peberrodsfløde og laksecaviar
  • Grillet kalveculotte med aspargessalat og sesamdressing
  • Gateau Marcel med passionsfrugt og hindbær


 Vælg Buffet nr. 2

Buffet nr. 3

  • Varmrøget laks med rimmet rodfrugter
  • Fennikel salat, dild, karpers, vindruer og saltet citronskal
  • Sprøde grønne salater med syltet valnødder, polled pork og friske brombær
  • Caesar salad med grillet majskylling og friske høvlet parmesan
  • Bobby bønne salat med, skalotteløg, løvstikkel, krydder crouton, vendt med mild aioli
  • Okse ternine med urter, frisesalat , havtron hertil peberrodscreme
  • Faseret unghanebryst, med bagt rodfrugter med Timian sky
  • Sensommer kartoffelsalat vendt i grov basilikumspesto og grillet grønsager
  • Chokoladefondant med årtidens bær og limecreme samt æblekompot
  • Koldhævet speltbrød


 Vælg buffet nr. 3

Buffet nr. 4

  • Sommersalat med jomfruhummer og friske danske ærter
  • Grillet grønne asparges med mild vinaigrette
  • Råmarineret fennikel med soltørret tranebær og appelsin
  • Lynstegt tun med grøn papayasalat og citron timian
  • Stegt kalvefilet med balsamisk perleløg og langtidsbagte tomater
  • Svampefarseret perlehøne med krydderurtepolenta
  • Jordbærtrifli med vaniljecreme og jordbærcaviar


 Vælg buffet nr. 4

Buffet nr. 5

  • Stykke af citrusbagt Laks & Urtecreme med Salturt
  • Klassisk Caesar salat med grillet majskylling og croutoner samt frisk høvlet parmesan
  • Grøn kartoffelsalat af petit kartofler vendt i basilukumspesto og semidried tomater samt pinjekerner
  • Tomatsalat med oliven,grillet peberfrugter og mozzarella vendt i friske krydderurter
  • Wraps med ruccula og fyld tunmousse
  • Spicy kyllingesticks med sød tomatsyltetøj
  • Kartoffellasagne bagt med cheddar
  • Grøn salat med ovnbagte gulerødder og hvidløg samt frisk rosmarin
  • Rosmarin stegt Kalveculotte i Hertil trøffelsauce
  • Grillet oksefilet med kold bearnaisesauce
  • Kraftig chokoladefondant med limecreme
  • Hjemmebagt speltbrød


 Vælg buffet nr. 5

Buffet nr. 6

  • Stegte tigerrejer med citronkompot samt masser frisk krydderurter
  • Krydderurtestegt oksefilet
  • Små sesamstegte kartofler vendt i smør og groft salt.
  • Grillet kalvefilet med rosmarin,citron og hvidløg.
  • Kraftig trøffelcreme/sauce
  • Spæde salater med krydrede nødder og citronolie
  • Majspandekager med avocadosalsa
  • Italiensk bønnepure med stegte peberfrugter
  • Tærte med svampepure og honningstegte valnødder
  • Wraps ("kylling, cashew & thai basilikum" ).
  • Speltkernesalat med grillet squash,gulerødder og peberfrugter vendt en ruccolapesto.
  • Grillet rødbedesalat med æbler,rødløg og frisk hakket persille vendt i vinaigrette.
  • Foccacia med havsalt og friske krydderurter
  • Tiramisu


 Vælg buffet nr. 6

Buffet nr. 7

  • Salat af grillede scampirejer vendt i persillle/mynte pesto og frisk revet lime
  • Bulgur taboleh med grillet sommergrønt og masser af årtidens frisk hakket krydderurter
  • Salat med nye petit kartofler vendt i en krydderurtercreme
  • Grøn salat med vandmelon og feta toppet med ristede græskarkerner
  • Grillede peberfrugter med syltet rødløg og ristede hasselflager
  • Stegt unghane med citron,rosmarin og hvidløg
  • Bruschetta med spicy tomatsalsa og frisk basilikum
  • Små krydderstegte kalvedeller med soltørret tomat og rødløg på spyd
  • Klassisk panna cotta med syltet rababerkompot
  • Grov foccacia med cherrytomat og hakket timian


 Væg buffet nr. 7

Buffet nr. 8

  • Melon med serranoskinke
  • Brushetta med tomatsalsa
  • Grillede peber med kapersbær og balsamicoglace
  • Italiensk bønnepure med stegte peberfrugter
  • Vitello tunnato
  • Kalveculotte med hvidløg og rosmarin
  • Pastasalat med langtidsstegte timiantomater, parmesan, pinjekerner og frisk basilikum
  • Kartofler i salsa verde
  • Tomatsalat med frisk mozarella og grillede peberfrugter
  • Grillet tun med med oliven, tomater og oregano
  • Spæde salater med semidried tomater, oliven og grillet squash
  • Foccacia med havsalt og friske krydderurter
  • Panna cotta med rabarberkompot


 Vælg buffet nr. 8

Forårsbuffet med 10 retter

  • Appelsinstegt laks på bund af spæde salater serveret med honning ristede gulerødder og drys af blåbirkes
  • Bruschetta med tunmousse og kapers toppet med hakket dild og ingefær syltet løg
  • Pastapenne med oliven, grønne asparges og chili vendt i en mild basilikumspesto
  • Rødbedecarpaccio toppet med flager af parmesan og ruccola
  • Miniquiche med spicy tomatsalsa
  • Nye petit kartofler vendt i økologisk olivenolie, citron, rødløg, persille og spinat
  • Grillet supreme kyllingebryst med citron, rosmarin og hvidløg
  • Krydderurtestegt oksefilet med rosmarin og timian
  • Kold bearnaisecreme med hakket estragon
  • Hjemmebagt brownie med limecreme


 Vælg Forårsbuffet med 10 retter

Tilvalg

 Brød og smør 10 kr

Navn
Adresse
Telefon
Antal personer
Postnr
By
Email
Dato
Tid
 Tilmeld nyhedsbrev og modtag gode tilbud og opskrifter. Vi sender kun ca. en gang om måneden og deler ikke din email med andre.
Bemærkninger


CATERING – BUFFET

Buffet – den uformelle catering løsning!

Flere og flere vælger en buffet til deres fest. Det er uformelt og her er flere retter og kombinationer af vælge imellem. Buffeten kan opstilles på flere måder. Nogle vælger at tage en ret ud som tallerkenanrettes som forret og herefter stille resten af buffeten på bordet til høflig selvbetjening.

Fordelen ved buffet, er at man ikke behøver at tænke på serveringspersonale til at lave fadservering ved bordene. Børn kan ofte også være med, da der er flere retter at vælge imellem

Madkonceptets buffet

Vores buffeter er sammensat af vores køkkenchef og passer til de fleste lejligheder. Se evt. vores konfirmationsbuffet som et alternative til ovenstående buffeter.

newspaper templates - theme rewards