3 RETTERS MENU

Ønsker du en mindeværdig fest, er det en god idé med en velanrettet 3 retters menu.

Madkonceptet hjælper gerne med gode råd til sammensætning af menu samt valg af vine. Ring til os på tlf. 35421320, og få hjælp til at sammensætte din perfekte menu.

3 RETTERS MENU

Hvide asparges med smeltet smør, lime og dild
Jomfruhummer tærte med æble og hummerbisque
Perlehøne med morkler og sommerfrikasse med nye løg, gulerod og spansk kørvel
Røget laks med rygeostcreme, urtesalat og olivenolie
Skindstegt havbars med blomkålspure, mandler, krydderurter og tomat
Terrine af safran-pocheret havtaskehale i spidskål og langtidsbagte tomater
Varm røget laks på babyspinat, med semidried tomater og grønne asparges.

Terrine af safran-pocheret havtaskehale i spidskål og langtidsbagte tomater
Dansk sommerand med hindbær,majs, spinat og timian
Dansk marsklam , auberginetatar,polenta og trøffel-veloute
Kalvemørbrad med brissel, saute af skorzonerrod samt portvinssauce
Stegt unghane,jomfruhummer,ratatouille og stegte små kartofler
Let røget havtaske på sommerfrikasse af gulerødder,nye løg, ærter og fiskecreme
Oksemørbrad stegt med 3 slags peber, lun svampesalat og spinattærte.
Grillet bøf af dansk oksefilet serveret med hjemmelavet bearnaise og grovfritter

Rabarberclafouti med sirup og sorbet
Pannecotta med jordbærgele og orange
Jordbær med hvid chokolademousse og frisk mynte
Hvid chokolade-appelsincreme på kokosbund med sorbet
Kanel-orangefragilite med passionsfrugtsauce og eksotiske frugter
Lun chokoladesouffle med appelsinsorbet i sprøde anastuilles
Jordbærmakrontærte serveret med syltet jordbær og jordbærfløde

TILKØB

3 RETTERS MENU

3 retter    295 kr. pr. pers

 

(Min. bestiling 15 kuverter) 

 

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til  formularen.

INFO

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

 

Levering i København kr. 315,-

Afhenting af kasser hos kunde kr. 315,-