Close

Bruger

Information om cookies på  woomad.bestinclass.dk

Når du benytter Madkonceptets hjemmeside, accepterer du, at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Cookies hjælper dig med at få en god brugeroplevelse.

Vi bruger:

Drifts- og optimeringscookies
Cookies, der bruges til driften af vores hjemmeside og til fx tilføje kundefeedback og spørgeskemaer.

Marketing – anonym tracking på tværs af websites
Cookies der bruges til at følge besøgende hen over flere webtjenester.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Cookien indsamler oplysninger om trafikdata og din IP adresse.
  • Cookies fra Facebook og Google+ bruges til at vise ”synes godt om”, og ”del” knapper, og fx hvem af dine Facebook venner der syntes godt om vores hjemmeside.

Vil du afvise eller slette dine cookies?
Du kan altid slette eller afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i den browser du bruger. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter cookies fra vores hjemmeside, kan der være funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, da cookies skal have tilladelse til at huske dine valg på vores hjemmeside.

3 RETTERS MENU

Ønsker du en mindeværdig fest, er det en god idé med en velanrettet 3 retters menu.

Madkonceptet hjælper gerne med gode råd til sammensætning af menu samt valg af vine. Ring til os på tlf. 35421320, og få hjælp til at sammensætte din perfekte menu.

Vælg 3 retter – 295 kr. pr. pers

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

(Min. bestiling 15 kuverter)

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til nedenståenede formular.

3320a46c28

Forretter

Vælg 1 ret
 Hvide asparges med smeltet smør, lime og dild
 Jomfruhummer tærte med æble og hummerbisque
 Perlehøne med morkler og sommerfrikasse med nye løg, gulerod og spansk kørvel
 Røget laks med rygeostcreme, urtesalat og olivenolie
 Skindstegt havbars med blomkålspure, mandler, krydderurter og tomat
 Terrine af safran-pocheret havtaskehale i spidskål og langtidsbagte tomater.
 Varm røget laks på babyspinat, med semi dried tomater og grønne asparges.

Hovedretter

(Serveres med dagens garniture og kartofler)
Vælg 1 ret

 Terrine af safran-pocheret havtaskehale i spidskål og langtidsbagte tomater
 Dansk sommerand med hindbær,majs, spinat og timian
 Dansk marsklam , auberginetatar,polenta og trøffel-veloute
 Kalvemørbrad med brissel, saute af skorzonerrod samt portvinssauce
 Stegt unghane,jomfruhummer,ratatouille og stegte små kartofler
 Let røget havtaske på sommerfrikasse af gulerødder,nye løg, ærter og fiskecreme
 Oksemørbrad stegt med 3 slags peber, lun svampesalat og spinattærte.
 Grillet bøf af dansk oksefilet serveret med hjemmelavet bearnaise og grovfritter

Desserter

Vælg 1 ret

 Rabarberclafouti med sirup og sorbet
 Pannecotta med jordbærgele og orange
 Jordbær med hvid chokolademousse og frisk mynte
 Hvid chokolade-appelsincreme på kokosbund med sorbet
 Kanel-orangefragilite med passionsfrugtsauce og eksotiske frugter
 Lun chokoladesouffle med appelsinsorbet i sprøde anastuilles
 Jordbærmakrontærte serveret med syltet jordbær og jordbærfløde

Tilvalg

 Brød og smør 10 kr

Navn
Adresse
Telefon
Antal personer
Postnr
By
Email
Dato
Tid
 Tilmeld nyhedsbrev og modtag gode tilbud og opskrifter. Vi sender kun ca. en gang om måneden og deler ikke din email med andre.
Bemærkninger

newspaper templates - theme rewards